Šport > Zimski športi
188 ogledov

Ena najboljših smučark sveta zaradi pozitivnega testa zaključila sezono

Wendy Holdener Profimedia
Holdenerjeva je bila pozitivna na novi koronavirus.

Švicarska alpska smučarka Wendy Holdener je bila tudi na petkovem zadnjem testiranju na novi koronavirus pozitivna in bo izpustila tekme v tehničnih disciplinah na finalu svetovnega pokala v domačem Lenzerheideju, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Sedemindvajsetletna Švicarka, sicer olimpijska podprvakinja v slalomu je ena izmed najboljših smučark zadnjih sezon, trenutno pa je v samoosamitvi, je sporočila Švicarska smučarska zveza.

Osmoljenka Šport Jezna Švicarka obračunala s Fis: "To ni pošteno!"

"Holdenerjeva in njen trener Klaus Mayrhofer sta bila pozitivna na testiranju s hitrimi antigenskimi testi. Oba se počutita v redu in sta v samoosamitvi. V četrtek zvečer sta opravila še PCR test. Izvidi bodo znani v petek zjutraj," so v četrtek zvečer zapisali v izjavi za javnost.

V švicarski vrsti je to že tretji pozitivni test v zadnjih dveh tednih, potem ko je bila pozitivna Melanie Meillard in trener za telesno pripravo Lare Gut-Behrami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice