Svet
15 ogledov

Devetletnica povila otroka

V Mehiki je neka devetletna deklica postala mamica.

Deklica je hčerko rodila prejšnji teden, in sicer s carskim rezom. Kot poročajo, se mlada mamica in njen otrok počutita dobro, za devetletnico naj bi skrbela tudi psihologinja.

Oblasti sedaj mrzlično iščejo 17-letnega očeta. Ta se že lep čas ni prikazal v okrožju, kjer živi. Mladenič, ki naj bi bil dekličin fant, bo moral opraviti test očetovstva. Če je otrokov oče, mu grozi obtožba. "Fanta še iščemo, saj nas zanima tudi njegova plat zgodbe. Mlada mamica ne razume, kaj se ji je zgodilo. Gre za posilstvo oziroma zlorabo mladoletne osebe," je povedal tožilec Jorge Villasenor.

Deklica do sedmega meseca nosečnosti ni vedela, da je noseča. Njen fant naj bi ji predlagal, da se preseli k njemu, a je odklonila. Kot je poročala televizija ABC, ima deklica še deset bratov in sester. Družina živi v revščini. "Njeni starši so ves dan v službi, zato nanjo niso mogli paziti. Tudi oni niso vedeli, kaj se je zgodilo," je povedala predstavnica tožilstva.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.