Svet
14085 ogledov

Grozljiva nesreča, skupaj sta se poslovila oče in sin

Nesreča motorista Profimedia
Policija je objavila podrobnosti grozljive nesreče.

Na Hrvaškem odmeva včerajšnja nesreča, v kateri sta pri Bjelovarju umrla oče in sin. 

32-letnik je pred pridobitvijo dovoljenja za vožnjo z motorjem skozi Kegljevac vozil neregistrirano in nezavarovano motorno kolo, sopotnik je bil njegov otrok, so sporočili s policije.

Voznik je v ovinku izgubil oblast nad motorjem, zaradi česar je motor padel in zdrsnil po cestišču, nato pa trčil v sprednji del osebnega avtomobila bjelovarskih registrskih tablic, ki ga je vozil 39-letnik, ki je pripeljal iz nasprotne smeri.

V času prometne nesreče voznik motornega kolesa ni uporabljal zaščitne čelade, otrok jo je imel. Kljub temu sta v nesreči oba izgubila življenje. Kot poročajo hrvaški portali je bil otrok star devet let, čez mesec dni bi moral sesti v 4. razred tamkajšnje osnovne šole.

Bil je edini otrok v družini, mama je tako ostala sama. Da je njena tragedija še večja, je zbolela za rakom, nedavno je bila na operaciji, zdaj čaka na kemoterapijo.

Hrvaška policija Tragično Svet Policistka na motorju trčila v pešca. Ta je žal podlegel Hrvaška policija - čoln ponoči Svet Tragedija na Hrvaškem, Slovencu ni bilo več pomoči Nesreča pri Sevnici Slovenija Slovenija 24-letnica izgubila oblast nad avtom, nato pa ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.