Slovenija
4689 ogledov

24-letnica izgubila oblast nad avtom, nato pa ...

Nesreča pri Sevnici PP Sevnica
Policisti sporočili podrobnosti nesreče.

V Sevnici je 24-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila. O prometni nesreči so bili sevniški policisti obveščeni včeraj okoli 15.30.

Policisti so opravili ogled in zbrali obvestila. Ugotovili so, da je voznica osebnega avtomobila vozila iz smeri Sevnice proti Drožanjem. Na Drožanjski cesti je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila.

Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe. Policisti ji bodo zaradi kršitve cestnoprometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Košnja trave Tragično Slovenija Med košnjo padel, čezenj zapeljala kosilnica Prometna nesreča na Hrvaškem pri Otočcu Promet Svet Huda nesreča, obe vozili prevrnilo na streho Nesreča kolesarja Slovenija Slovenija Nova žrtev naših cest. Kolesar je pripeljal pravilno ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.