Svet
15349 ogledov

Huda nesreča, obe vozili prevrnilo na streho

Prometna nesreča na Hrvaškem pri Otočcu Pixsell
Na teren so odšle vse interventne službe.

Grozljiv prizor na avtocesti, na strehi sta pristala tako osebno vozilo kot kombi. K sreči nesreča ni terjala smrtnih žrtev, je bilo pa pet ljudi hudo poškodovanih. 

Do dogodka je prišlo včeraj popoldne na avtocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići tik pred priključkom Otočac v smeri Zagreba. Poškodovanee so z reševalnim vozilom in helikopterjem odpeljali v bolnišnico.

Trčili sta osebni avtomobil in kombi, obe vozili pa sta zaradi silovitosti udarca obstali na strehi. Avtocesta je bila polna stvari, ki so padle iz vozila.

Zaradi policijske preiskave je bil do 23. ure za ves promet zaprt odsek Gospić-Otočac v smeri Zagreba. Ogled je potekal po državni cesti DC50 med priključkoma Gospić in Otočac.

Predvsem pred priključkom Otočac ter na izvozu z avtoceste na priključku Gospić in pred predorom Brezik, ki so ga na enem mestu zaprli, so nastale ogromne kolone.

Ta ko s strani hrvaških kot slovenskih pristojnih služb opozarjajo, da je pred nami eden hujših, če ene najhujši konec tedna glede gneč na cestah. Pozivajo k previdnosti in strpnosti.

Hrvaška policija Žalostno Svet Tragična nesreča 21-letnega turista na Hrvaškem Nesreča kolesarja Slovenija Slovenija Nova žrtev naših cest. Kolesar je pripeljal pravilno ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Toma 10:07 26.julij 2024.

    Ko smo stali v zastoju pri Tauertunelu, smo šli vsi ven! Boš morda 5 ur in več sedel kot lipov bog za volanom? Je velika nevarnost krvnih strdkov manjša škoda? Pravila so zato, da se kršijo, saj niso nikoli vzete ...prikaži več v obzir posebne okoliščine!

  • Avatar Leon
    Leon 08:58 26.julij 2024.

    Poslušam in berem pozive AVP po nesreči na AC kako naj se ne ustavljajo na odstavnem pasu ! Saj to je že sedaj veljalo samo ,da tega nihče ne nadzira in sankcionira . Vozniki se ustavijo zaradi uriniranja ali premeščanja ...prikaži veča prtljage iz prtljažnika ...itd .To so dnevne aktivnosti na odstavnem pasu . In sprehajanje ob zastojih v primeru nesreče hodijo fotografirati ??? Naj se ti gospodje in gospe iz AVP odpravijo na teren .