Svet
473 ogledov

Grozljivka na Petrolovi črpalki, voznik trčil v črpalko, ena oseba umrla

nesreča omiš 24sata
Včeraj smo poročali o hudi nesreči na Hrvaškem v okolici Omiša, zdaj je znanih več podrobnosti nesreče, v kateri je življenje izgubila ena oseba.

Voznik BMW-ja, ki se je včeraj na Petrolovem prodajnem mestu Mosor Jug na avtocesti A1 z veliko hitrostjo zaletel v bencinsko črpalko, je umrl, tri osebe pa so bile poškodovane, zaradi hudih opeklin so jih odpeljali v splitsko bolnišnico, je poročal portal net.hr. Eden je v smrtni nevarnosti in je priključen na respirator, je poročala novinarka RTL-a. 

Novinarka RTL-a je še dejala, da nekateri očividci pravijo, da je imel voznik glavo na volanu, kar bi lahko pomenilo, da je zaspal ali bil v nezavesti, a na uradne ugotovitve policije bo treba še počakati.

Iz Petrola so se danes odzvali s sporočilom za javnost. Zapisali so, da je prišlo do nesreče, v kateri je vozilo trčilo v agregat za točenje goriva, kar je povzročilo izbruh ognja. "Pristojni organi trenutno izvajajo temeljito preiskavo, da bi ugotovili vse okoliščine tega tragičnega dogodka," so sporočili s Petrola.

"Na žalost je v nesreči ena oseba izgubila življenje, več oseb pa je bilo poškodovanih. V Petrolu izražamo najgloblje sožalje družini preminule osebe in želimo hitrega okrevanja poškodovanim," so še zapisali. 

Prodajno mesto je sicer do nadaljnjega zaprto.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.