Svet
1176 ogledov

Huda nesreča: Avtomobil trčil v bencinsko črpalko, ena oseba umrla

nesreča omiš 24sata
Na bencinski črpalki na hrvaški avtocesti A1 pri Omišu je prišlo do hude nesreče. Trije avtomobili so zagoreli, ena oseba je umrla.

Nekaj pred 18. uro se je na bencinski črpalki pri Omišu zgodila huda nesreča. Avtomobil se je zaletel v napravo za točenje goriva, na kar je izbruhnil požar. 

Po neuradnih informacijah portala 24sata.hr, je avtomobil približno 100 metrov po uvozu na avtocestno postajališče trčil v agregat za točenje goriva in zatem v avtomobile. Tri vozila so zgorela v celoti, dve vozili delno. Gasilcem je uspelo preprečiti širjenje požara na preostali del bencinskega servisa.

V nesreči je ena oseba umrla, več ljudi je potrebovalo zdravniško oskrbo, so sporočili policisti.   

Vzroke nesreče še ni znan. 

Ena od očividk je za omenjeni portal dejala, da so se mimo kraja dogodka peljali nedolgo po tem, ko je prišlo do trčenja. Gasilcev še ni bilo na kraju. "Najprej smo videli ogromno dima, nato plamene. Ko smo prišli bližje, smo videli avtomobil, ki je gorel, in ljudi, ki so bežali," je povedala. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.