Svet
2147 ogledov

Iščejo potnika križarke, ki je na Hrvaškem padel v morje

Križarka Profimedia
Le malo verjetno je, da bi bil še živ.

Blizu hrvaškega otočka Jabuka danes poteka iskalna akcija za potnikom, ki je ponoči padel v morje z ladje za križarjenje Royal Caribbean Explorer Of The Seas, je za hrvaški portal Index potrdila hrvaška policija. Obvestilo o padcu tujega državljana v morje so prejeli ob 4.30.

Na policiji so za portal sporočili, da iskalno akcijo, v kateri sodeluje tudi policija, usklajuje center za iskanje in reševanje na morju. Policija pa bo preiskala tudi, kaj se je zgodilo.

Jabuka je nenaseljen vulkanski otoček koničaste oblike, ki leži zahodno od otoka Vis. Po navedbah potnikov, ki jih je objavil Index, je ladja za križarjenje iz Dubrovnika na poti v Zadar.

Eden od potnikov je na družbenih omrežjih objavil, da so ladja za križarjenje ter čolni z nje, kot tudi lokalni čolni oblikovali okoli tri kilometre široko linijo in da prečesavajo območje. Eden pa je ocenil, da je po tako dolgem času le malo verjetno, da je moški živ. 

Hrvaška policija - čoln Neverjetno Svet Poglejte to! Ukradli gliser, vreden 23 tisočakov Pelješki most Tragično Svet Huda nesreča pri Peljškem mostu. 32-letni Slovenec se žal z morja ne bo vrnil Hrvaška, morje Hrvaška Svet Turista, par, sta se sprla na črpalki, nato je sledilo ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.