Svet
2064 ogledov

Turista, par, sta se sprla na črpalki, nato je sledilo ...

Hrvaška, morje Profimedia
Avstrijska zaročenca sta se sprla na bencinski črpalki, nato je moški enostavno izginil.

Par iz Avstrije je bil skupaj na počitnicah na Hrvaškem. Med dopustom sta se sprla, 41-letnik pa je izginil na bencinski črpalki v Lovranu.

To se je zgoodilo že pred desetimi dnevi, poročajo hrvaški mediji, in ​​od takrat ženska obupano išče izginulega zaročenca, sicer očeta več otrok. Po poročanju avstrijskih medijev moški v času izginotja pri sebi ni imel ne dokumentov ne denarja, temveč le star mobilni telefon, poroča revija Fenix.

Njegova partnerka se je med drugim obrnila na različne skupine na Facebooku, da bi ji ga pomagali najti. Obrnila se je tudi na hrvaško policijo, a je iskanje za zdaj brez rezultatov, poročajo avstrijski mediji.

Navajajo tudi, da je moški tudi prej po prepiru odhajal, a se je vedno hitro vrnil. Poleg tega je tokrat izginil brez dokumentov in denarja.

Na strani Nestali.hr so ​​zapisali, da je Avstrijec Christoph Kalny izginil v Lovranu 19. julija in da je v času izginotja odšel v neznano smer.Kalny je star 41 let, ima avstrijsko državljanstvo in govori nemško. Njegovo bivališče je v Welsu v Avstriji.

Njegova slika ni bila objavljena. Visok je 170 cm, število njegovih stopal je 42. Ima sive lase, modre oči in ovalni obraz. Na strani Nestali.hr je še zapisano, da ima piercing na trupu, na bradavici.

Pest Z jeklenko po glavi Svet Počil mu je film: soseda se je lotil zaradi preglasne glasbe Streljanje na Murterju Izstrelil več nabojev Svet Na priljubljenem hrvaškem otoku moški pozno zvečer streljal s pištolo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.