Svet
36444 ogledov

Strahoviti nesreči: V razmaku desetih minut umrla dva motorista

Nesreča motorista Profimedia
Velika tragedija pri naših sosedih: v Dalmaciji sta namreč v razmaku le 10 minut umrla dva motorista.

Hrvaški Index poroča o črnem večeru na dalmatinskih cestah. Sinoči okoli 23.15 se je na cesti D219 v naselju Glavice pri Sinju zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik motorja. Izgubil je oblast nad motociklom, zapeljal z vozišča, nato pa trčil v zid. Umrl je na kraju nesreče, je sporočila hrvaška policija.

Le deset minut pozneje je bila policija znova obveščena o hudi prometni nesreči, tokrat na Jadranski magistrali, in sicer na območju Ivašnjaka med Omišem in Brelo. Motorist je, kot je sporočila hrvaška policija, izgubil oblast nad motorjem, zapeljal z vozišča in z motociklom trčil v drevo. Tudi ta voznik je na žalost umrl na kraju nesreče, so sporočili iz splitsko-dalmatinske policije.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 18:07 05.junij 2024.

    Žurnalovci, dajte se že enkrat spametovati in že v naslovu napišite, v kateri državi se je kaj zgodilo. Ne zavajajte ljudi, samo da bomo odprli članek.

  • Luksi 17:47 05.junij 2024.

    Naj počivata v miru, ostali pa pamet v roke...

  • Idioti 17:25 05.junij 2024.

    Nisem mu jaz gasa držal niti Žurnal , zato nehajte govoriti o nesreči ampak je prej točna definicija dogodka samomor ! Kuker sta hotla do sta dobila ! Pika . Sreča naša , da nismo bili zraven !