Svet
34 ogledov

Kim Džong Un pilot predsedniškega letala

Kim Džong Un Youtube
Kim Džong Un je človek mnogoterih talentov. Bil je že kapitan podmornice ali dirkač v avtomobilu. Nazadnje pa se je preizkusil kar v vlogi pilota civilnega letala.

Severnokorejska propaganda je objavila posnetek svojega voditelja na pilotskem sedežui antonova AN-158 letalske družbe Air Koryo, najnovejše pridobitve, narejene v Ukrajini. Po nekaterih poročilih gre za letalo, ki bo služilo tudi za prevoz diktatorja na pota po tujini. Air Koryo ima sicer v svoji floti predvsem letala, ki izvirajo še iz 60. in 70. let minulega stoletja. 

Antonov | Avtor: Wikimedia Wikimedia
Glede na navedbe je Un celotni vzlet, let in pristanek opravil samostojno. Kopilot je bil v kabini očitno zgolj opazovalec. Tudi ročke za plin je držal le po naključju.

Božanske lastnosti Una niso naključne in so očitno v genih. Njegov pokojni oče Kim Džong Il je menda ob odprtju nacionalnega golf igrišča sploh prvič poprijel za palico in je od 38 lukenj kar 11 zadel z enim zamahom.

Kim Džong Un je na novega leta dan sicer presenetil s predlogom, da se je pripravljen usesti skupaj za mizo z južnokorejsko predsednico Park Geun Hye.

Komentarjev 4
  • Johan Spohan 14:07 08.januar 2015.

    Očitno ti veš da je to JJ. Vidiš da si sam spoznal kam paše JJ.

  • jons 14:10 02.januar 2015.

    Johan kaj je zdaj JJ firer ali komunajzar?

  • Johan Spohan 21:49 01.januar 2015.

    Ima enake super sposobnosti kot slovenski firer, ve vse zna pa nič.