Svet
8 ogledov

Kosorjeva na Brionih

Fotografija, ki je ujezila Kosorjevo. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Hrvaška premierka Jadranka Kosor tako kot njen slovenski kolega Borut Pahor počitnikuje na Brionih, le da se je odločila za nekdanjo Titovo vilo po imenu Jadranka.

Naslednjih nekaj dni bo hrvaška premierka Jadranka Kosor s sinom Lovrom Škropljancem preživela na Brionih v Titovi vili Jadranka. Pred tem je nekaj dni preživela na Braču, ki je njen najljubši počitniški kraj, poročajo hrvaški mediji.

Kosorjeva se je za Brione odločila, ker naj bi tako ubežala fotografom. Zlasti jo je ujezila nedavna fotografija, na kateri je oblečena le v krajšo tuniko in obuta v japonke. Na Brionih ji je zasebnost zagotovljena, saj je dostop na otoke prepovedan, plovila pa se lahko približajo na največ 300 metrov.

Brioni so sicer priljubljeno letovišče politikov. Letos so na njih počitnikovali že slovenski premier Borut Pahor, slovaški predsednik Ivan Gašparovič, mir na Brionih je iskala tudi žena srbskega predsednika Borisa Tadića, v preteklosti pa je so bili otoki rezervirani za Josipa Broza Tita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.