Svet
13 ogledov

Ločujeta se skoraj 40 let

Ločitev. Shutterstock
Izraelski par se ločuje že 39 let, ker se ne moreta dogovoriti o delitvi premoženja, ki sta ga pridobila v času zakona. Tokrat je soproga odločena enkrat za vselej doseči dogovor.

Izraelska zakonca se ločujeta že 39 let, ker se ne moreta dogovoriti glede delitve skupnega premoženja. Ločitveni postopek traja od leta 1973. Medtem so se odvetniki, ki so vodili ločitveni postopek, upokojili ali napredovali na sodniško mesto.

Neimenovani par ves čas živi ločeno, eden je drugemu plačeval preživnino za otroke, nikakor pa se nista mogla dogovoriti o delitvi premoženja, ki sta ga pridobila v času zakona, in zato se ločitveni postopek pravzaprav nikoli ni zaključil.

Nedavno sta se znova znašla na sodišču, ker se ne moreta dogovoriti glede prodaje skupnega stanovanja. Soproga je sicer zatrdila, da je tokrat trdno odločena končno doseči dogovor in enkrat za vselej končati prepir. Meni, da je čas, da končno začne novo življenje.

Komentarjev 1
  • puksicd 17:32 21.februar 2012.

    A da odvetniki napredujejo na sodniško mesto? To pa je humor! :)))))))))Če vam niso stvari jasne, pogooglajte ali vprašajte. ;)