Svet
1872 ogledov

Neverjetno, kaj se je pripetilo tujcem na hrvaški avtocesti

Hrvaška avtocesta Profimedia
Dogodek je potrdila lokalna policija.

Splitsko-dalmatinska policijska uprava je objavila sporočilo o nenavadni situaciji, ki se je zgodila včeraj na avtocesti A1 pri počivališču Rašćane. Policiste je namreč poklical uslužbenec bencinskega servisa in povedal, da ima na telefonu osebo, ki je sporočila, da se je izgubil njen otrok, tuj državljan, ki se je zadrževal na počivališču.

Mama je s prestrašenim glasom pojasnila, da so potovali v skupini z več vozili, da so zdaj na območju Zadra in da so šele zdaj opazili, da v vozilih ni 11-letne deklice. Pred tem so se zadnjič ustavili na počivališču Rašćana. Glede na to, da so se peljali z več vozili, so mislili, da je sedla v drugo vozilo, ko pa so se ustavili, so ugotovili, da je ni več in da je verjetno ostala v Rašćanih.

Deklico so hitro našli

Policisti so telefonsko zaslišali mamo, prosili za fotografijo deklice, pregledali videonadzor in preiskali vse prostore na bencinskem servisu ter zunaj našli deklico, ki je ustrezala opisu. Pristopili so do nje, se predstavili in ji ponudili pomoč, a ugotovili, da ne govori tujega jezika.

Pogovoru se je pridružil tuj državljan, ki je prevajal in pomagal policistom pri komunikaciji z otrokom. Deklica je bila nepoškodovana, a prestrašena. Povedala je, da je njen mobilni telefon ostal v vozilu, da ni mogla nikogar poklicati. Bila je vidno prestrašena in objokana.

Prestrašeni starši so prispeli čez nekaj ur, deklica pa je bila ves čas s policisti. 

Hrvaška policija Tragično Svet Policistka na motorju trčila v pešca. Ta je žal podlegel Voznik začetnik Slovenija Slovenija Vozniku začetniku vzeli dovoljenje, plačal bo 1.200 evrov Nesreča pri Sevnici Slovenija Slovenija 24-letnica izgubila oblast nad avtom, nato pa ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar jezeran
    jezeran 20:49 02.avgust 2024.

    MAMO DIREKT V ZAPOR