Svet
120 ogledov

Njegovo telo samo proizvaja alkohol

Matthew Hogg alkohol Youtube
Telo Matthewa Hogga vse, kar Anglež poje, pretvori v etanol. Pogosto je trpel zaradi "mačka", ko ni popil niti kaplje alkohola.

Anglež Matthew Hogg ima zelo redek sindrom, zaradi katerega mora zelo paziti, kaj poje in popije. V njegovem tankem črevesju kvasovke namreč ne delujejo po ustaljenem vzorcu in tako se skoraj vse, kar Matthew zaužije, hitro pretvori v čisti alkohol, ki se nato absorbira v njegov krvni obtok.

Kar 20 let farmacevti niso vedeli, kaj povzroča konstantno "vinjenost" gospoda Hogga. Dovolj je že, da poje malo riža in kmalu se počuti tako, kot da bi popil tri litre vina. Njegova družina je za zdravljenje porabila vse prihranke, okrog 50.000 angleških funtov, a brez uspeha.

Ima zasebno pivovarno

"Vsakič, ko pojem kruh, krompir ali riž, moje telo proizvede stoodstotni alkohol, ki kmalu zatem potuje po mojih žilah. Alkohola ne pijem več. Imam svojo zasebno pivovarno, ki ne more prenesti dodatnega alkohola, pa tudi plačevanje za alkoholne pijače se mi ne zdi več smiselno," je z rahlim nasmehom na obrazu povedal mož iz Middlesborougha.

Sedaj, ko so zdravniki le odkrili vzrok njegove "pijanosti", lahko Hogg situacijo drži pod kontrolo. Držati se mora stroge diete, ki izključuje tudi najbolj običajne priboljške, kot je hitra prehrana in kakršnekoli sladke pijače.

Komentarjev 2
  • saramara 23:19 07.oktober 2013.

    Ali gorenca ... nic ne placa pa zadet je ko metek :D lol :D

  • tralala 20:59 06.oktober 2013.

    Sanje vsakega dolenjca....