Svet
6978 ogledov

Panika na priljubljeni plaži. Razlog je neverjeten

Plaža, regionalni park Calblanque, Murcija, Španija Žurnal24
Policija je prejela prijavo o najdbi ženskega trupla.

Policija na Novi Zelandiji je pred dnevi prejela prijavo, da "na plaži leži obglavljeno truplo ženske" in da domačini prosijo za takojšnjo pomoč.

Sprožen je bil alarm in patrulje so prispele na priljubljeno plažo Tapua, južno od New Plymoutha. Tam so našli prestrašeno Alis Kaudri, lokalno umetnico, ki je stopila v stik z njimi.

"Sprehajala sem psa in zagledala strašen prizor. Otrpnila sem, postalo mi je slabo. Jasno sem videla žensko postavo," je pojasnila. Ko stopila nekoliko bliže, je ugotovila, da truplo nima glave, kar jo je spravilo v stanje popolnega šoka.

Policisti so nemudoma odhiteli na lokacijo in v nekaj sekundah razrešili primer. Izkazalo se je nemareč, da je na obali realistična lutka za odrasle, ki jo je nekdo pustil v pesku.

Po razkritju so si vsi oddahnili, še najbolj pa seveda prstrašena umeetnica. Povedala je, da je bil prizor res popolnoma realističen in da ji na kraj pameti ni padlo, da bi lahko šlo lahko za kaj takšnega.

Hrvaška avtocesta Svet Svet Neverjetno, kaj se je pripetilo tujcem na hrvaški avtocesti

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.