Svet
27160 ogledov

Policist namerno v pobeglo kravo, poglejte posnetek

Pobegla krava Zajem zaslona
Notranji minister zahteval preiskavo.

V Angliji so policista, ki je skušal prestreči pobeglo kravo, tako da se je zaletel vanjo, premestili na drugo delovno mesto in ne opravlja več terenskega dela, so v nedeljo sporočili iz policije. Poleg tega so uvedli preiskavo, potem ko je posnetek incidenta razburil javnost.

Incident se je zgodil v petek zvečer, ko so prebivalci na pomoč poklicali policijo, ko so videli sredi ulic manjšega mesta Staines-upon-Thames pobeglo kravo. Glede na posnetke, ki so zaokrožili po spletu, se je policijski avtomobil dvakrat namerno zaletel v žival. Na koncu se je 10-mesečna krava zataknila pod vozilom, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Za to dejanje ne vidim nobene razumne potrebe. Prosil sem za celovito in nujno pojasnilo," je na družbenem omrežju X zapisal notranji minister James Cleverly. Zdi se, da gre za nepotrebno uporabo takšnega ukrepa, je dodal.

Policija je sprva v soboto sporočila, da so kravo sicer skušali ujeti tudi na druge načine, a neuspešno. Zato so se odločili, da jo prestrežejo z vozilom. V nedeljo pa so zagotovili, da bodo temeljito preučili dogodek, policista pa so zaenkrat premestili na drugo delovno mesto in do zaključka preiskave ne bo opravljal terenskega dela.

Kravo Beau Lucy je po pobegu podrobneje pregledal veterinar, nakar so jo združili z lastnikom, ki je zagotovil, da se počuti bolje.

Jajca/Jajce Slovenija Kaj se je dogajalo? V Ljubljani po zraku letela jajca, uporabili so tudi solzivec Avtocesta, nadzor, policist, promet Slovenija Slovenija Pozor, policija do konca meseca poostreno nad voznike

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Idioti 23:19 20.junij 2024.

    Ma ne me basat In to je novica iz sveta !!! Vam zgleda ni novica oz. senzacija , vsaj za tiste ki se razumejo na stvar npr. RUSKA OKLEPNO MEHANIZIRANA DIVIZIJA V NAPADU , To za vas ni novica , ...prikaži več, za mene je pa senzacija . Vas pa razumem , da niste glih navdušeni . Kaj pa tista o obkoljenih 200 UA vojakov že 8 dan , ostali so brez vsega , pa jim Zele ne dovoli predajo . Bodo spet Rusi krivi za pokol , ki jih čaka ?

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 21:32 19.junij 2024.

    Združili kravo z lastnikom. Bere se kot da bi bil lastnik bik, Kar se pa sadističnega policijskega idiota tiče je pa edina rešitev , da je takoj ob službo. Danes kravo , jutri človeka ali otroka. Bog obvaruj nas pred takimi idioti.

  • Zvono 21:19 17.junij 2024.

    Prasec hudoben! Upam, da dobi zasluženo kazen.