Svet
36 ogledov

Švedski zdravnik ugrabil, omamljal in posiljeval ugrabljeno žensko

Bunker Reševalni pas/Twitter
V kleti domače hiše zgradil skrivališče podobno zaklonišču

Žensko, staro okoli  30 let, je po poročanju švedskih medijev, zdravnik ugrabil na njenem domu v Stockholmu, kjer jo je najprej omamil nato pa z avtomobilom odpeljali v okoli 400 kilometrov oddaljeni Kristianstad, kjer jo je v bunkerju, zgrajenem pod hišo, zadrževal šest dni.

Švedski časopis  Aftonbladet poroča, da je ugrabitelj med vožnjo menjal dve gumijasti maski, ki jih je kasneje našla policija, da bi zakril svojo identiteto. 

Zdravnik je, kot ugibajo mediji, svojo žrtev nameraval zadrževati več let, saj je pod hišo kar nekaj leta gradil skrivno bivališče, podobno zaklonišču.

Ugrabitelj je očitno vzor našel v avstrijskem Josefu Fritzlu, ki so ga aretirali leta 2008 po tem, ko je v lastnem domu več kot 24 let zadrževal in zlorabljal lastno hčerko.

Ko je ugrabitelj ugotovil, da policija žensko išče, jo je odpeljal na policijsko postajo v Stockholm in od nje zahteval, da policiji zagotovi, da je z njo vse v redu. Kljub temu je ženska policistiom povedala, kaj se dogaja, in zdravnika so aretirali.

Policija je med preiskavo skrivnega bunkerja našla uporabljene kondome, ostanke drog in tudi orožje. Zdravnik je priznal, da je žensko ugrabil in zadrževal, zanika pa, da jo je posilil, poročajo švedski mediji.

Komentarjev 3
  • mph 11:19 22.januar 2016.

    No, verjetno ni standardno, da bi na slovenskih veselicah domačini množično otipavali vse, kar ima krilo in zlorabljali. Seveda so norci povsod, serijski morilci, posiljevalci so lahko tako nrp. smetarji kot advokati, zdravniki, .... Problem pa je ISLAM. Verjetno je ...prikaži več ni religije ali ideologije, ki bi bila tako blizu nacizmu in fašizmu. Samo si malo poglej, kaj vse imaš v Koranu, od tega, da je normalno, da njihov ustanovitelj poroči 6-letnico in jo zlorablja od 9. leta (verjetno še prej), da je treba istospolne kamenjat, "prešuštnice" usmrtit, da mora ženska vedno biti možu na razpolago za seks (izjeme so točno določene, menstruacija, bolezen, ...), da posilstvo med možem in ženo pri njih ne obstaja, ... itn itn itn.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:59 17.januar 2016.

    Jap..tud določen % "zahodnjakov" je lahko "primitivcev". Če bi šlo za begunca bi pa vsi začel govort kak so vsi begunci primitivci. Ker pa gre za zahodnjaka pa nihče ne bo izgovarjal takih nesmiselov: "vsi zahodnjaki so primitivci in se jih je treba bat"

  • marabunta 12:12 17.januar 2016.

    ne moreš verjet koliko bolnikov tepta to zemljo ....groza