Svet
5855 ogledov

To je usoda policistke, ki je trčila v pešca, da je ta tragično preminul

Novice: prometna nesreča znak policija trikotnik nesreča Nik Rovan
Do nesreče je prišlo na avtocesti proti mejnemu prehodu Bajakovo.

Kot smo poročali, v četrtek je na Hrvaškem na avtocesti A-3 Zagreb-Lipovac prišlo do prometne nesreče policistke na motorju in pešca, ki je žal v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da mu niso več mogli pomagati. 

Policistko so po nesreči sprva prepeljali v Splošno županijsko bolnišnico Vinkovci, nato pa na nadaljnje zdravljenje v klinični bolnišnični center Osijek. Kot poročajo hrvaški portali, je tam izgubila boj za življenje, tudi njene poškodbe so bile prehude, da bi ji pomagali, je poročal Večernji list.

Do nesreče je prišlo, ko je 57-letni hrvaški državljan kot pešec na osrednjem prometnem pasu južnega vozišča avtoceste A-3 hodil pred skupino vozil v koloni. Ko je želel prečkati vozni pas, je vanj trčila policistka na motorju. Pri vožnji je uporabljala zaščitno čelado. 

Hrvaška policija Tragično Svet Policistka na motorju trčila v pešca. Ta je žal podlegel Nesreča motorista Tragično Svet Grozljiva nesreča, skupaj sta se poslovila oče in sin

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.