Svet
5485 ogledov

To so grozljive podrobnosti nesreče, ki je vzela dve mladi življenji

prometna nesreča Kutjevo PrtSc Zmečkan avtomobil po prometni nesreči v Kuli.
Avto je dobesedno prepolovilo.

Poročali smo že, da je zjutraj v Slavoniji prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta umrla dva mladeniča, stara 17 in 23 let. Policija je podrobnosti nesreče objavila popoldne. Vzrok tragične nesreče naj bi bila visoka hitrost.

Avto je vozil 17-letni fant, ki torej še ni opravil vozniškega izpita. Bil je nepripet, zaradi visoke hitrosti je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal je na nasprotni vozni pas, trčil v betonski zid, nato pa še v drevo. V nesreči je poleg njega umrl še enjegov 23-letni sopotnik. 

Hrvaški portal Index.hr navaja besede ženske, ki živi v neposredni bližini prizorišča nesreče. Povedala je, da je slišala silovit pok in zagledala plamen ter da je avto dobesedno razpolovilo. 

Dodala je, da je eden izmed pokojnih fantov Rom z začetka ulice, drugi je menda iz Požege. Povedala je še, da ljudje niti niso presenečeni, da je prišlo do česa tako tragičnega, saj vozniki pogosto divjajo skozi vas. 

Drugi sogovornik z vasi je povedal, da sta se mlada fanta družila vso noč, proti jutri se je 17-letnik spomnil na svoje dekle, ki jo je želel zbuditi. Drugi fant se mu je pridružil. Šlo je žal za njuno zadnjo pot. 

prometna nesreča Kutjevo Video Svet Silovito je počilo: Najstnika umrla pred domačo hišo, avtomobil neprepoznaven prometna nesreča Avto Najstnik v avtomobilski nesreči ubil sopotnico, sodišče kaznovalo starše

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.