Svet
12692 ogledov

Tragedija pri kletarjenju. Trem moškim ni bilo več pomoči

Zastrupitev Velika Ludina Pixsell
Natančen vzrok smrti še preiskujejo.

Na Hrvaškem odmeva nova tragedija; danes zjutraj okoli 6.30 so policisti prejeli obvestilo, da se v vikendu na območju Velike Ludine nahajajo trije moški, ki se slabo počutijo. Policisti so ob prihodu na opisano mesto našli tri moška trupla, brez vidnih fizičnih poškodb.

Na kraju dogodka poteka kriminalistična preiskava, ki jo vodijo pristojni, trupla pa so prepeljali na oddelek za patologijo Splošne bolnišnice Sisak, kjer bodo opravili obdukcijo in ugotovili natančen vzrok smrti.

Kot poroča RTL, so moški najverjetneje umrli zaradi uporabe suhega ledu; pokojna trojica naj bi ga uporabljala za hlajenje. Med postopkom je - domnevno - prišlo do izhlapevanja ogljikovega dioksida in zastrupitve.

Nesreča v Šentrupertu Sežana Slovenija Na mestu mrtev: Moški je želel s telesom zadržati vozilo, ki ga je stisnilo ob zid prometna nesreča prevrnjen avtomobil Trčil v drevo Svet Najstnika zletela s ceste, enemu ni bilo več pomoči, drugi se bori za življenje

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 20:27 30.avgust 2024.

    "Med postopkom je - domnevno - prišlo do izhlapevanja ogljikovega dioksida in zastrupitve."... Kreteni, zastrupili bi se kvečjemu zaradi CO in ne zaradi CO2, ki ni strupen...Pač pa je verjetno prišlo do zadušitve ker je zmanjkalo kisika, ki ga je ...prikaži več izpodrinil CO2...To je žal pogosta nesreča v kleteh, ki niso prevetrene in se ob vrenju mošta pojavljajo CO2 , ki izpodrine kisik in pride do ZADUŠITVE in ne zastrupitve... Če se utopimo v vodi tudi ne pride do zastrupitve z vodo ampak do zadušitve ..

  • Ender3 18:23 30.avgust 2024.

    Amaterji ! Neznanje plačajo z življenjem..