Svet
440 ogledov

Tudi mali Kris se ne more vrniti domov

Kris facebook
Zapleta se na ameriških letališčih.

Kot je za Primorske novice povedala Krisova mama Ana Jerak, so dečkovi krvni rezultati zdaj veliko boljši, a ga prihodnji teden čaka še en pregled. Na njem bo zdravnik preveril Krisovo krvno sliko. So pa zaradi koronavirusa preventivno prenehali obiskovati fizioterapije.

"Verjamem, da bomo nadoknadili doma, ko bo vse to za nami. Ljudje, poskrbite zase in za svoje bliznje ... Ostanite doma - skupaj zmoremo. Tudi mi se srčno in preudarno držimo tega pravila," je na Instagramu zapisala Krisova mama.

Denarja na srečo ne bo zmanjkalo

Kris, ki v ZDA zaključuje zdravljenje, bi se sicer moral v domovino vrniti konec marca oziroma v začetku aprila, a je mladi družini zahrbtni koronavirus zdaj prekrižal načrte, saj letališča v ZDA onemogočajo lete v Evropsko unijo in ni jasno, kako bo v prihodnje. Krisovo vrnitev domov je sicer že lani novembra omogočil srbski poslovnež Miodrag Kostić.

Na srečo pa tudi v primeru podaljšanja bivanja v ZDA Krisovi družini ne bo zmanjkalo denarja, poročajo Primorske novice. Za Krisovo zdravljenje je namreč na voljo še slabih 300 tisoč evrov, kar bo dovolj tudi za terapije, ki jih bo še potreboval po vrnitvi domov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tezki trenutki so pred nami. Vsak naj poskrbi, da se drzi pravil in s tem bo poskrbel za svoje zdravje in zdravje drugih. So ljudje, ki spadajo v rizicno skupino...med njimi je tudi nas Kris in med njimi so tudi vsi Krisovi prijatelji s podobnimi diagnozami. Verjemite, ni tezko potrpeti, samo da bomo vsi dobro. S Krisom dobro vemo, kaj pomeni biti doma in se cuvati..se bolj se pa tega zavedamo sedaj, ko nismo doma in bi vse na tem svetu naredili in dali, da bi bili lahko v svojem stanovanju, ob svoji druzini in prijateljih...pa ceprav le preko okna, na daljavo. Ze obcutek, da si doma, pomeni ogromno. Konec meseca, naj bi koncno zakljucili tukaj zdravljenje in se vrnili domov...resnicno si zelimo, da bo slo vse po planu...saj smo raje doma, v karanteni kot na drugi strani sveta. Sedaj je tudi tukaj pocasi zavladala panika, zato smo s Krisom zaradi preventive nehali obiskovati fizioterapije. Verjamem, da bomo nadoknadili doma, ko bo vse to za nami. Ljudje poskrbite zase in za svoje bliznje...ostanite doma - skupaj zmoremo. Tudi mi se srčno in preudarno drzimo tega pravila...s taksnim nasmehom je dan lazji in lepsi, pa ceprav za stirimi stenami😍 Cuvajte se🍀❤ Sono tempi difficili. Con Kris sappiamo bene cosa significa stare a casa...non è facile, ma se ognuno fa il suo dovere è resta a casa, saranno presto giorni migliori. Tenete duro🍀❤

A post shared by Kris Zudich (@gohelpkris_official) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.