Svet
9635 ogledov

V bazenu se je utopil 12-letni deček

bazen voda obroč Profimedia
Poskušali so ga oživiti, a bilo je prepozno.

V kraju Velika pri Požegi na Hrvaškem se je v bazenu utopil deček, so potrdili tamkjašnji policisti. Obvestilo o utopitvi so prejeli okoli 12.30. Sledila bo preiskava, policija pa napoveduje, da bo več informacij sporočila tekom dneva ali jutri zjutraj. Neuradno je znano, da gre za 12-letnega otroka.

Kot so povedali sogovorniki portala Požeški.hr, je deček prišel na izlet in se že pol ure po prihodu utopil. Reševalci so ga eno uro poskušali oživljati, a mu žal ni bilo več pomoči.

Na omenjenem portalu so se obrnili tudi na podjetje Vinota, upravljalca bazena. "Zaradi tragičnega dogodka, ki se je zgodil na našem kopališču v Veliki pri Požegi, globoko obžalujemo izgubo življenja dvanajstletnika. Družini izrekamo iskreno sožalje," so zapisali.

Dodali so, da se zavedajo, da je tragični dogodek vznemiril javnost in pri tem izpostavili popolno pripravljenost na sodelovanje s pristojnimi organi pri ugotavljanju vseh okoliščin, ki so privedle do tragedije. "Zagotavljanje varnosti vseh naših obiskovalcev je vedno naša glavna prioriteta, izvajamo vse potrebne ukrepe za vzdrževanje najvišjih standardov varnosti in kakovosti," so še poudarili.

Policija je sporočila, da bo eeč podrobnosti znanih jutri.

sveča plamen Tragično Šport Utonil znani slovenski športnik, dočakal je le 33 let gasilci, reševanje, voda, Drava, Maribor Slovenija Tragedija na Štajerskem, 20-letnik se je utopil

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Naklonsky 18:26 18.julij 2024.

    Tudi v Čateških toplicah se jih že neka utopilo in tudi še marsikje v Sloveniji. A Hrvaški mediji tudi poročajo o vsaki utopitvi v Sloveniji?

  • Kmodri_ 18:07 18.julij 2024.

    Vsako poletje enako! Le kje so starši?