Svet
77024 ogledov

V nesreči umrl oče, njegov sin hudo poškodovan

Nesreča JVP Gospić
V nesreči na Hrvaškem je bilo poškodovanih pet oseb.

Na hitri cesti od Gornje Ploče proti Udbini na Hrvaškem se je včeraj nekaj čez 15. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl Francoz. Pet oseb je bilo poškodovanih, od tega dve huje.

V nesreči sta trčili osebni vozili državljanov Francije in Avstrije. Preminuli Francoz, voznik forda, je trčil v avto znamke mercedes. Za posledicami poškodb je umrl v bolnišnici.

Francoza so nezavestnega pripeljali v bolnišnico v Gospiću, kjer je kmalu za posledicami poškodb umrl. Direktorica bolnišnice Sandra Čubelić je za Hino povedala, da so k njim pripeljali šest udeležencev prometne nesreče, od katerih je pet francoskih državljanov. "Voznika iz Francije so pripeljali nezavestnega in brez reakcij zenice, tako da je kljub oživljanju podlegel poškodbam in bo poslan na obdukcijo," je dejala Čubelić.

Njegov 15-letni sin je utrpel zlom lobanje in medenice, zaradi česar so ga urgentno prepeljali v Zagreb. Poškodovani so tudi njegova žena, sin, hčerka in udeleženec iz drugega avta z avstrijskimi registrskimi tablicami.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:25 09.avgust 2022.

    A ni to grozno, greš z družino na dopust in do dopusta ne prispeš, družina pa je zaznamovana za celo življenje. Mene je tega full strah.