Svet
22317 ogledov

V smeteh našli truplo novorojenčka

Dojenček roka Profimedia
V mestu Bugojno v Bosni in Hercegovini so zjutraj našli truplo novorojenčka, so potrdile tamkajšnje oblasti.

Kot je za portal Klix povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave  Srednjebosanskega kantona (SBK) Hasan Hasanhodžić, je policijska postaja Bugojno danes ob 11.25 prejela obvestilo, da so v zabojniku našli truplo novorojenčka.

"Gre za zabojnik v ulici Sultana Ahmedova. Policisti so takoj po prijavi odšli na kraj dogodka. Oblikovana je bila preiskovalna skupina, ki skupaj s pristojnim tožilcem izvaja dejanja iz področja svoje pristojnosti," je Hasanhodžić povedal Klix.

Dodal je, da preiskava še poteka in da v teem trenutku še ne morejo govoriti o dodatnih podrobnostih. Prav tako za zdaj še ni znan spol otroka. Več informacij naj bi podali naknadno.

Podoben primer so obravnavali v hrvaški prestolnici Zagreb, kjer so okrvavljenega dojenčka v smeteh našli 13. maja. Kot smo poročali, je ta po treh tednih zapustil bolnišnico in odšel k rejniški družini.

Dojenček Hrvaška Svet Takšna usoda je doletela novorojenčka, ki so ga našli v smeteh novorojenček v bolnišnici Slovenija Preiskovali bi primere preprodaje dojenčkov pri nas Dojenček roka Smrt preiskujejo Slovenija Pri nas! Umrl 7-mesečni dojenček

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.