Svet
8942 ogledov

Vrnil se je s pikom na roki, v ordinaciji je sledil šok

Marko Kovačević Zajem zaslona
Svojo izkušnjo je delil na spletu.

Ugriz Marko Kovačević | Avtor: Zajem zaslona Zajem zaslona
Vplivnež Marko Kovačević iz Srbije, med drugim tekmovalec Surviverja, je na TikToku delil svojo izkušnjo in povedal o strašnem ugrizu v roko, zaradi katerega je bil več dni v bolnišnici.

Vse se je zgodilo nekega večera na raftu na Savi, ki ga je preživel s svojimi prijatelji. Naslednje jutro se je zbudil z ogromnim rumenim mehurjem na roki. Sprva je mislil, da se je ta razširil iz opekline od cigarete, a mu je prijateljica svetovala, naj gre vendarle k zdravniku.

Stanje se mu je hitro poslabšalo, na urgenci so menili, da gre za pajkov ugriz. A tudi po prjetem zdravilu mu ni bilo bolje, zdravnica ga je zadržala v bolnišnici. Ko je vprašal, zakaj, je odgovorila, da mu ne sme povedati, a da sumijo na najhuje, je vplivnež povedal na TikToku.

Kasneje se je izkazalo, da so pomislili na žuželko iz Dominikanske republike, ki živi tudi v Afriki in katere strup postopoma razjeda vse mišice, edina možnost rešitve pa je amputacija mesta ugriza, da se njen strup ne bi širil.

V videu Marko pokaže, v kakšnem stanju je bila njegova roka med bivanjem v bolnišnici, kjer je ostal 20 dni. Za njegovo reakcijo na pik še vedno ni razlage, prav tako ni znano, za katero žuželko gre.

@mkxrema insta: mkxrema Storytime 😱 #fyp #survivorsrbija #life #storytime #health ♬ original sound - Marko Kovacevic

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.