Svet
8055 ogledov

Zadnje vesti glede Putinovih domnevnih hčerk

Vladimir Putin, hčerki Profimedia
Pojavili sta se v Putinovem domačem mestu.

Hčerki ruskega predsednika Vladimirja Putina, 39-letna Marija Voroncova in 37-letna Katerina Tihonova, sta se ta teden udeležili gospodarskega foruma v Sankt Peterburgu, drugem največjem ruskem mestu in Putinovem domačem kraju, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Vladimir Putin, hčerki | Avtor: Profimedia Profimedia
Udeležence foruma bo danes nagovoril tudi Putin, ki ni nikoli javno ali uradno potrdil, da sta Voroncova in Tihonova njegovi hčerki. O tem so sicer po navedbah AFP v preteklosti pisali številni ruski in tuji mediji, obe pa sta se kot "hčerki ruskega predsednika" znašli tudi na seznamu sankcij ZDA.

Katerina Tihonova je specialistka za strojništvo in članica znanstvenega sveta državne univerze v Moskvi. Včeraj je na forumu v Sankt Petersburgu sodelovala v razpravi na temo vloge obrambnega sektorja pri krepitvi ruske tehnološke suverenosti. Marija Voroncova, endokrinologinja v nacionalnem endokrinološkem raziskovalnem centru v Moskvi, pa danes sodeluje v panelu na temo inovacij na področju biotske raznovrstnosti.

Obe sta se foruma SPIEF v preteklosti že udeležili kot gostji, vendar so ruski mediji poročali, da sta bili tokrat prvič vključeni v uradni program.

Marija in Katerina sta se rodili v letih 1985 in 1986, ko je bil Putin še poročen z nekdanjo ženo Ljudmilo. V svojih 25 letih na oblasti je ruski voditelj v javnih izjavah sicer že omenil obstoj svojih hčera, vendar ni nikoli navedel podrobnosti, potrdil njune identitete ali se z njima fotografiral v javnosti.

Putin Svet Putin grozi Zahodu: Oborožili bomo vaše sovražnike Vladimir Putin Xi Jinping Svet Putin na obisku pri "starem prijatelju" tudi o Ukrajini

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • LukaMB 21:13 08.junij 2024.

    Zelo lepa, asimetrija me je vedno privlačila, preveč perfektno ali namerno urejeno v simetrijo je tako grdo. Ženske ne se bati in sramovati, če imate kaj postrani itn., ravno to je unikaten znak simpatičnosti.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 16:36 07.junij 2024.

    Jebi ga ...Putin je pač krvav pod kožo in je pofukal kar je lahko...--Vsekakor bolje kot imet fetiš na staro mamo kot Micron ali na deški pevski zbor, ki ga dvigne večini Vatikana..

  • Ender3 16:32 07.junij 2024.

    Slovanske ženske so zelo lepe...