Svet
11 ogledov

Žalil tujce, z zapisom ga je utišala mama

Facebook zapis Facebook
25-letni bankir je na svojem Facebook profilu širil nestrpnosti do tujcev. Na koncu je najverjetneje doživel šok, ko mu je njegova mama ravno tako na njegovem profilu razkrila skrivnost.

"Ta fotografija potrjuje, da emigranti nimajo niti ne bodo nikoli imeli sposobnosti, da prevzamejo katerikoli spoštovan položaj v naši državi. #Ostudno. #Tujci." Tako se je glasil napis na Facebook profilu 25-letnega bankirja, pod katerega so se zvrstili komentarji njegovih podobno mislečih prijateljev.

Eden je napisal, da je lahko hvaležen, da nima nobenega v svojem delovnem okolju. Bankir mu je odpisal, da gotovo obstaja razlog, da med višjimi uslužbenci banke, v kateri je zaposlen, ni nobenega priseljenca.

"Ali bi vi emigrantu zaupali svoj denar? Mislim, da ni več vprašanje barva kože. Poleg tistih iz Afrike, Tajske, Indije, Pakistana, Kitajske, prihaja vse več ljudi iz Argentine, Rusije, Poljske, Romunije ali neke druge j*** države, iz katerih nenehno prihajajo," je izpostavil.

Mamin zapis o dolgo varovani skrivnosti

"Najdražji. Žal mi je, da prekinjam rasistično orgijo tebe in tvojih "genijalnih" prijateljev. Nikoli ti tega nisva nameravala povedati, morda ne bi smela niti zdaj, vendar prešel si vse meje. Zaslužiš si. Z očetom sva te pred 23-timi leti, ko si bil star dve leti, posvojila od armenske družine, ki je takrat živela v Sofiji v Bolgariji," je napisala mati 25-letnega moškega.

"Ne glede na to nimaš razloga, da bi se sramoval, Postal si uspešen mlad bankir, imaš lepo življenje. Kot kaže, so "umazani tujci" s svojimi "slabimi geni" vendarle sposobni v življenju doseči nekaj," je napisala mama in dodala, da ga v nedeljo pričakujejo na kosilu, da pripravlja špagete bolognese in da upa, da mu to ne bo preveč "tuje".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 16
  • MihaPu 15:36 05.januar 2017.

    Res je, katerakoli rasa je lahko uspešna to sploh ni debate o tem. Težava je ta, da se to preveč potencira sedaj v medijih in da nam hočejo prikazati da so ekstremni islamisti, črnci, arabci, indijci, chunga lungovci super za ...prikaži več nas in da moramo živeti z njimi in da prinašajo nek napredek (napredek svoje primitivne vere?!) in če karkoli rečeš proti njim si označen kot rasist, medtem ko oni lahko delajo proti tebi brez težav in niso označeni za isto ko izkoriščajo "človekove pravice" proti tebi. Okolje v katerem ti odraščaš ni pomembno, ker jih chipirajo indirektno tudi od drugod in kot je Jožica rekla spodaj, najverjetneje na ekstremne islamiste tokrat vpliva prav Bosna in vehabisti, ki so geografsko najbližje nam.

  • jozicamurn 15:08 05.januar 2017.

    Se vi zavedate, da je najbolj radikalno leglo teroristov vehabistov prav Savdijska Arabija/UAE/Katar/Turkmeni/Bosna/Albanija in da imajo svojo teroristično celico prav v okolici Sarajeva torej v Bosni blizu Slovenije? Se vi zavedate da so turki naredili genocid nad Armenci, ki so ...prikaži več kristjani? Se vi zavedate, da so v Ljubljani denar za izgradnjo džamije donirali prav najbolj ekstremni radikalni vehabisti glavorezci šeriatski kalifatovci kot so Savdijska Arabija in Katar? Tudi v Londonu in kmalu v Ljubljani bo isto in sledili bodo navodilom njihovih verskih voditeljev iz terorističnih celic (v našem primeru iz Bosne).

  • erikkk 11:29 05.januar 2017.

    Z mamo se strinjam da so vsi/vse rase lahko uspešni ali pa v redu ...je pa tu le mal razlike če se rodiš, odraščaš, če živiš v kakem Londonu ali pa v kaki Siriji kjer te učijo sovražiti ...prikaži več druge vere in rezati glave...