Svet
8194 ogledov

Zaradi posnetka deležna pogroma kritik

Deček, WC Youtube
Kandidatka za najslabšo mamo leta?

Posnetek mame 3-letnega dečka postaja viralni hit na spletu. Zvečine jo ljudje zaradi njenega dejanja hudo kritizirajo, sama pravi, da ji "zaradi neškodljive šale" želijo celo smrt.

Kaitlyn Wolf iz Leesburga na posnetku drži svojega 3-letnega sina za roke in noge, medtem ko mu glavo moli v WC školjko. Na ta način naj bi oprala njegov obraz. Sliši se, da deček govori "ne, ne", medtem ko še en deček na koncu posnetka reče: "Bog, to je zlobno."

Mama je posnetek poslala dečkovi varuški, ta ga je delila z nekdanjim dekletom sedanjega partnerja mame 3-letnega dečka. Ta ga je objavila na spletnih omrežjih, kjer ga uporabniki množično delijo in komentirajo.

V primer se je vpletla tudi policija. Mama se zagovarja, da je šlo za šalo, da je podoben prizor videla v nekem filmu ter da se je s svojim starejšim sinom odločila "pošaliti" s 3-letnikom.

"Ljudje mi preko Facebooka pošiljajo sporočila, želijo mi, da bi umrla. Razumem, ampak vse je bila zgolj šala. Sin ni bil ogrožen, poškodovan, voda ga ni niti poškropila."

Presodite sami.

Kletka Grozljivo Svet Otroka zapirala v kletko Otroka prodajala pedofilom Grozljivo Svet Nemški par otroka prodajal pedofilom, tako se je končalo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.