Trajnostno
81 ogledov

Podpreti želijo tiste, ki si želijo narediti korak več

trajnostno trajnostni koncept Profimedia
Podpreti želijo odločne, pogumne in zagnane ljudi, ki si želijo spremeniti status quo, narediti korak več in s svojimi idejami in dejanji ustvarjajo nova gibanja, ki spreminjajo slovenski gospodarski ekosistem in spodbujajo nove načine trajnostnega poslovanja.

CER Partnerstvo bo podelilo priznanje za posebne dosežke posameznikov na področju trajnostnega poslovanja Trajnostni lider 2024. Priznanje soj žarometov usmerja na trajnostne ambasadorje in podnebne bojevnike, ki s svojimi dejanji in prizadevanji omogočajo katalizo trajnostnega, vključujočega in okoljsko vzdržnega slovenskega gospodarstva. 

razpis trajnostni lider | Avtor: CER Partnerstvo za trajnostno gospodarstvo CER Partnerstvo za trajnostno gospodarstvo
Na razpis se lahko prijavijo posameznice in posamezniki v podjetjih in organizacijah, ki s svojimi prizadevanji prispevajo k razvoju trajnosti. Prijavijo se lahko kandidati in kandidatke iz kateregakoli gospodarskega sektorja, podjetja in organizacije, oddelka ali funkcije. Priznanje je namenjeno tako direktorjem, internim vodjem in menedžerjem kot tudi vsem ostalim posameznikom drugih funkcij, ki delujejo na področju trajnostnega razvoja, inovirajo, navdihujejo, spodbujajo pozitivne spremembe in so vedno pripravljeni narediti nekaj več, da bi spremenili poslovanje v bolj trajnostno.

Štirje tematski sklopi

Vsako posamezno prijavo bodo ocenili glede na štiri tematske sklope. Vsak od sklopov bo imel povsem enako težo pri ocenjevanju in končni oceni. Kandidat ali kandidatka v prijavi na razpis utemelji svojo kandidaturo z odgovori na posamezna vprašanja. Zadnji rok za prijave na razpis je 31. oktober 2024. 

Slovesna razglasitev in podelitev priznanja Trajnostni lider 2024 bo 11. decembra na 3. Konferenci trajnostnega menedžmenta v Ljubljani. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.