Vizita za živali
548 ogledov

Ta naziv so podelili ženskam

Pes in ženska
V Italiji so naziv "pet lover 2018" podelili ženskam.

Pri naših zahodnih sosedih so v raziskavi Osservatorio di Quattrozampeinfiera 2018 ugotovili, da so ženske tiste, ki so večje ljubiteljice hišnih ljubljenčkov, poroča Italijanska tiskovna gaencija Ansa.

Po njihovih podatkih si 76 odstotkov hišnih ljubljenčkov želi in izbere prav ženska. Za to obstajajo trije razlogi: materinski instinkt, prepričanje, da so živali dobre za zdravje otrok ter zmanjšanje občutka osamljenosti in povečanje pozitivnih čustev.

Raziskavo so izvajali v Padovi, Milanu, Rimu in Neaplju.

Pasemski bolj priljubljeni

Raziskava ugotavlja tudi, da 69 odstotkov skrbnikov psov izbere pasemskega psa, od tega se jih 91 odstotkov zanaša na vzreditelje.

Shiba inu Fotografije Vizita za živali Fotografije: Shiba inu, tako zelo lepa pasma Srednjeazijski ovčar Uau Vizita za živali Pasma srednjeazijski ovčar: Zaščitniški in nepopustljiv čuvaj Nemška doga Fotogalerija Vizita za živali Nemška doga: "Ta pasma je ena velika gmota nežnosti in miline" Kraški ovčarji Slovenski ponos Vizita za živali Pasma kraški ovčar: "Vedno zatiran, približno kot slovenski narod"

Tisti, ki imajo mešančke, jih gredo najpogosteje iskati v zavetišče. Za to se odloči 67 odstotkov skrbnikov mešančkov.

Skrbniki psov se v 52-ih odstotkih odločijo za samčke, streiliziranih ali kastriranih pa je 42 odstotkov psov.

Komentarjev 1
  • Brianna_Macdougall 14:32 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com