Avto
15 ogledov

Imamo štiri voznike, iščemo petega!

Nagrada za končnega zmagovalca je corsa ecoflex. (Foto: Miha Pečoler) Žurnal24 main
V soboto gre zares. Izžrebali smo štiri tekmovalce, ki se bodo merili v prvem krogu akcije Varčen voznik. Petega bomo izbrali na kraju samem izmed gledalcev.

Celje bo prvo izmed petih mest, ki bodo gostile tekmovanje Varčen voznik, v katerem je v ospredju najprej varčnost, šele nato hitrost.

Sponzorji akcije:
Petrol (generalni sponzor)
Garmin
Nokian Tyres

Kot je znano, bomo v finalnem tekmovanju zmagovalcu v sodelovanju z Oplom Slovenija v trajno last podarili avtomobil opel corsa, ostalim finalistom pa Garminove GPS naprave nüvi 1200.

Izmed več kot 800 prijav za prvi krog tekmovanja smo izžrebali štiri imena. To so Robert Antloga, Boris Ficko, Matjaž Rakun in David Selan.

Ob robu tekmovanja boste lahko za nasvete za varčno in varno vožnjo prisluhnili strokovnjaku iz Akademije dobre vožnje.
Iščemo še petega tekmovalca
Petega tekmovalca bomo izžrebali tik pred sobotnim tekmovanjem izmed gledalcev. Zato vas vabimo, da se v čim večjem številu udeležite tekmovanja, ki bo potekalo v soboto, 12. 12., ob 9.00 pri avtohiši AC Celeia (Mariborska 103, Celje).

 

Ob robu tekmovanja boste lahko nasvetom za varčno in varno vožnjo prisluhnili strokovnjakom iz Akademije dobre vožnje, lahko pa boste poskusili tudi najnovejša vozila iz Oplove ponudbe.

Če se tekmovanja kot gledalci ne boste mogli udeležiti, vas že zdaj vabimo, da se prijavite za naslednji, januarski krog tekmovanja. Prijave bomo začeli zbirati sredi januarja, do takrat pa spremljajte dogajanje na www.zurnal24.si/varcen-voznik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.