Avto
2 ogledov

Izbrani zmagovalci meseca julija

Twingo, ki je ustrezal vsem pogojem in je v julijskem glasovanju prejel največ g Žurnal24 main
Julijski zmagovalci natečaja za naj ZM vozilo so znani. Nagrajenci po vrstnem redu so lastniki Twinga Sound, Meharija in Male zelene žabice.

Omenjeni lastniki so do nagrade, paketa avtokozmetike v vrednosti 35 evrov, upravičeni glede na število prejetih glasov in ustrezanje vsem pogojem nagradne igre .

Obenem smo med glasovalci, ki so se prijavili, izžrebali tudi prejemnike petnajstih uporabnih nagrad.
Pet poletnih koc za
piknik so prejeli:

D. Petkovšek
V. Gek
G. Lednik
I. Kirn
in kristy10

Kozmetiko Kancilija pa bomo razdelili med naslednjo deseterico:

K. Francetič
N. Virag
M. Novinec
S. Behrič
T. Zalokar
U. Grušovnik
V. Sorko
nerka-k
sanja.as

delfin56

Izžrebance pozivamo, naj se čimprej javijo na elektronski naslov andrej.leban@zurnal24.si in pustijo kontaktne podatke, da jim bomo lahko dostavili nagrade.

Glasovanje se začne znova
Števce smo opolnoči znova ponastavili, tako da se glasovanje začne znova. Konec avgusta bomo razdelili še en paket nagrad, nato pa razglasili tudi končnega zmagovalca, lastnika Naj ZM vozila, ki bo prejel zavarovanje Zavarovalnice Maribor in BMW trening varne vožnje v skupni vrednosti 572 evrov. Če ste lastnik registriranega motornega vozila, za katerega menite, da je iz različnih vzrokov nekaj posebnega, sodelujte v nagradni igri, morda boste prav vi prejeli glavno nagrado.

Prijavite se
V nagradni igri Naj ZM vozilo sodelujete tudi prijavitelji vozil, ki ne izpolnjujete vseh pogojev za sodelovanje. Ker je tovrstnih primerov veliko, bomo vse, ki prijavljate vozila, ki niso v vaši lasti, obravnavali pri žrebanju kot osebe glasovalce, kar pomeni, da se potegujete za nagrade namenjene glasovalcem. To pomeni, da se za glavno nagrado in komplete avtokozmetike potegujete prijavitelji svojih vozil, vsi ostali pa za poletne koce za
piknik in pakete kozmetike Kancilija. Vendar pa se ob glasovanju za svojega favorita nikar ne pozabite registrirati z e-mail naslovom, saj sicer ne morete biti izžrebani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.