Avto
7 ogledov

Kdo bo najhitrejša zvezda?

Finalisti so Radovan Žerjav, Alenka Bikar, Marko Potrč, Tina Gaber in Tanja Žaga Žurnal24 main
Naši finalisti so pred sredinim finalom Žurnalovega kartinga zvezd že pošteno na trnih. Vsi se po tihem nadejajo zmage, vedo pa, da imajo hudo konkurenco.

V sredo, 14. oktobra, bo ob 16. uri v Karting centru BTC v Ljubljani potekala še zadnja tekma letošnje sezone Žurnalovega kartinga zvezd. Kot gotovo veste, so se v finale uvrstili najboljši v petih dirkah, ki so potekale od februarja dalje. Finalisti so misica Tina Gaber, športnica Alenka Bikar, glasbenica Tanja Žagar, estradnik Marko Potrč, politika Patricka Vlačiča pa bo zaradi neodložljivih obveznosti nadomeščal njegov predhodnik na stolčku prometnega ministra Radovan Žerjav.

"Moški bodo prevladovali, pa tudi Žagarca je zelo nevarna," skromno napoveduje sicer v svoji skupini zelo hitra Alenka Bikar, ki se bolj kot na trening zanaša na svoj talent. Marku Potrču je žal, da se kot nekdanji voditelj informativne oddaje ne bo mogel še v živo spopasti z Vlačičem, sicer pa je tudi sam že "slišal o hitri Žagarci".

Sama Tanja Žagar sicer ni tako prepričana v uspeh, saj čez poletje ni nič kaj vadila, temveč se je s kartingom vozila le "v mislih". A vseeno upa, da bo njen priimek, ki je bil doslej vedno pri dnu seznamov, tokrat na vrhu seznama uvrstitve.

Vabljeni v RollBar
Kakorkoli že, vse bo jasno v sredo po dveh vožnjah na čas. Vse naše bralce vabimo, da se nam pridružijo v kar največjem številu. Dodatni razlog za obisk RollBara bo tudi množica zvezd, ki so letos sodelovale v v naši akciji in se bodo prav tako udeležile zaključnega dogodka. Vidimo se torej v sredo ob 16. uri med zvezdami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.