Avto
5 ogledov

Marko je najhitrejša zvezda

1/56
Žurnal24 main
Dobili smo jo. Marko Potrč je najhitrejša Žurnalova zvezda prve karting sezone.
V finalni, šesti tekmi, ki je tako kot vedno potekala v Karting centru BTC, so se med seboj udarili misica Tina Gaber, športnica Alenka Bikar, glasbenica Tanja Žagar in estradnik Marko Potrč. Na žalost je na finalni dirki manjkal predstavnik politikov, saj niti prometni minister Patrick Vlačič niti njegova rezerva Radovan Žerjav nista utegnila sesti za volan hitrih kartov in sta raje reševala državne posle.

Dirka ni bila niti malo predvidljiva, saj je imel edini moški tekmovalec drzne izzivalke. Te so se nenehno menjavale na drugem mestu in napadale čas Marka Potrča, a jim je na koncu vendarle zmanjkalo dobrih sedem desetink do hitrega Marka. Drugo mesto je osvojila Tanja Žagar, tretjega Alenka Bikar, Tina Gaber pa četrtega. Vsi so imeli tudi burno podporo s tribun, za dobro voljo pa so poskrbele tudi kulinarične dobrote iz gostilne Rezka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.