Avto
7 ogledov

Oplova zebra ne gre v pozabo

1/10
Žurnal24 main
Spletna dražba posebne različice corse black&white je imela uspešen dobrodelni predznak, saj so v akciji zbrali 1.500 evrov. Corsi sledita še večji sestri.

Omenjena različica Oplovega modela je v Sloveniji naletela na velik odziv, saj se naš trg glede na velikost uvršča med njene največje častilce. Namesto predvidenih 100 vozil so jih namreč prodali kar 257, za zadnjo pa so izvedli dražbo, na kateri so 1.500 evrov viška namenili društvu Bravo, ki pomaga otrokom in mladostnikom s specifičnimi učnimi težavami. Ob priložnosti predaje čeka je potekalo tudi prvo slovensko srečanje lastnikov posebnih cors, ključe vozila pa je prejel tudi novi lastnik zadnje črno-bele corse.

Ljubljanski BTC so zasedle prav posebne živali. © Boštjan Horvat

 

Zaradi velikega zanimanja za black&white serijo, ki se od običajnih različic razlikuje po beli barvi, posebnih dodatkih in črnih platiščih, bodo pri slovenskemu uvozniku kupcem v Black&White seriji ponudili tudi insignio in astro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.