Avto
37 ogledov

Podrobno bomo obdelali mazdo3

Mazda3 Žurnal24 main
Ker je na klasičnih avtomobilskih testih težko podrobno preizkusiti in ubesediti, kaj vse ima nov moderen avtomobil, smo se odločili, da podrobno preizkusimo mazdo3 in to v prihodnjih tednih objavimo v seriji člankov.

Čeprav je mazda3 v Slovenijo prišla šele ob koncu leta 2013, je to ob kopici novosti že najstarejši model v Mazdini ponudbi. Kljub temu je prav mazda3 tisti model, ki je bil med začetniki najnovejše filozofije japonske znamke, ki je znana po tem, da je drugačna.

Zadnja generacija modelov, vključno z mazdo3, prisega na kodo dizajn in skyactive tehnologijo, ki združuje vse od lahke gradnje, do uporabe inovtivnih tehnologij. Mazda je še eden redkih proizvajalcev vozil, ki se ni dokončno uklonil zmanjševanju prostornine motorjev, ampak ponudil inovativne rešitve, ki vplivajo tudi na to, da je realna poraba goriva v praksi bolj podobna tistim v tehničnih karakteristikah vozila. Tudi to bo eden od testov, s katerimi bomo soočili mazdo3.

Podrobno bomo preizkusili še vse moderne varnostne tehnologije in tehnologije, ki so v pomoč vozniku med vožnjo, preizkusili bomo uporabnost in zmogljivost mazdinega zabavno-informacijskega sistema, pokukali pa smo tudi v zakulisje in se zapeljali v Celovec, kjer smo se spoznali s strokovnim usposabljanjem mehanikov, ki skrbijo za zanesljivost slovenskih mazd.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.