Avto
12 ogledov

Serija 3 že na cesti

F30, kot se bo imenovala naslednja generacija serije 3, bo precej večja od aktua
1/2
Žurnal24 main
Naslednja generacija BMW serije 3 je že na cesti. Čeprav za zdaj še dobro zakamufliran, že nakazuje nekatere glavne lastnosti modela F30.

Serijo 3 so naključni poznavalci avtomobilov odkrili na bencinski črpalki nekje v Evropi med testiranjem v zimskih razmerah. Ena glavnih značilnosti, ki padejo v oči v priloženem videu, je velikost naslednje generacije. To dokazuje več kot zgolj postaven možakar, ki zleze izza zadnjih sedežev, prizor, ki je glede na prostor na zadnji klopi pri sedanji generaciji nemogoč. Oba potnika sicer nista bila nič kaj zadovoljna, da jih snemajo in sta se s svojimi postavami trudila zakrivati pogled kameri.

Čeprav so luči povsem prekrite, lahko domnevamo, da se bodo po obliki zgledovale po novi seriji 5. Same poteze zunanjščine so sicer videti precej ravne. Zagotovo lahko pri naslednjem bavarcu pričakujemo tudi pogon xDrive in tehnologijo ActiveHybrid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.