Magazin > VIP
26 ogledov

Jennifer Lopez je potrdila, da je noseča

Jennifer Lopez lahko zaradi neprimernega vedenja svojega psa plača tudi do pet m Žurnal24 main
Najprej so se pojavile "sumljive" fotografije, nato je bil preveč zgovoren modni guru Roberto Cavalli, zdaj pa je Jennifer Lopez končno priznala, da je noseča.

Osemintridesetletna zvezdnica Jennifer Lopez je namigovanja potrdila na koncertu na Floridi, ni pa razkrila, kdaj naj bi dojenček prišel na svet. Po Jenniferinem "govoru" je njen mož Marc Anthony poljubil njen trebušček in pojasnil: "Nisem vedel, da bo govorila o tem." Lopezova in Anthony, ki sta trenutno skupaj na koncertni turneji, sta se poročila leta 2004 (to je za Jennifer že tretji zakon) in od takrat so tabloidi ves čas namigovali na domnevno nosečnost razvpite zvezdnice.

Oktobra je modni oblikovalec Roberto Cavalli po nesreči povedal preveč. Ko so ga vprašali, kakšne kreacije pripravlja za zvezdnice, je odgovoril: "No, Jennifer Lopez ta trenutek želi nekaj zelo posebnega, saj pričakuje otroka. Komplicirano je, saj je vsak teden širša." "Dobro obveščeni" ameriški tabloidi pa, kot kaže, vedo še precej več – pišejo, da naj bi Lopezova pričakovala trojčke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.