Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Umrl zaradi posledic nesreče

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V petek je v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana umrl 23-letni voznik iz okolice Krškega, ki se je v sredo hudo poškodoval v prometni nesreči na cesti Velika vas–Smednik.

V prometni nesreči se je hudo poškodoval tudi 23-letni sopotnik iz okolice Sevnice. Policisti so ugotovili, da je 23-letni voznik osebnega vozila domnevno zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil oblast nad vozilom, ki se je prevrnilo. Voznika je pri prevračanju vrglo iz vozila, 23-letni sopotnik pa je ostal ukleščen in so ga iz vozila rešili gasilci iz Krškega. Oba so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico v Novem mestu, kjer sta ostala na zdravljenju.

V prometni nesreči si je voznik poškodoval hrbtenico. Policisti so sporočili, da po prvih ugotovitvah ni bil pripet z varnostnim pasom. Sopotnik, ki je bil pripet, a je bil sedež v zleknjenem položaju in ga je med prevračanjem vrglo iz njega, pa je dobil hude poškodbe glave in vratu, so še sporočili s Policijske uprave Krško.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.