Magazin > Film & Glasba & TV
8 ogledov

Britney v gledališki igri?

Bo ali ne bo igrala? Žurnal24 main
Po nekaj neuspelih vlogah v filmih in serijah bi pevka Britney Spears lahko srečo poskusila tudi v gledališču. Pa ji bo uspelo?

Pevka Britney Spears se je prejšnji teden pojavila v enem delu ameriške televizijske serije How I Met Your Mother. Očitno pa kritiki njene igre niso raztrgali, saj je pevka dobila ponudbo za glavno vlogo v predelavi igre Tramvaj poželenja Tennesseeja Williamsa, ki bo v londonskem gledališču West End.

"Ima samozavest, posebno nadarjenost in je časovno usklajena," je neki vir povedal za britanski Daily Star. "Želimo si, da bi zaigrala Blanche. Čeprav je tehnično premlada, da bi jo zaigrala, ne bi mogli najti boljše igralke, ki bi poosebila propadlo južnjaško lepotico. Britney doživlja podobno zgodbo, tako da bi bilo zanimivo, če bi gledalci to spremljali tudi v živo. Za samo Britney pa bi bila igra na neki način očiščevalna."

Britney pa ni edina mama, ki so jo ustvarjalci hoteli na odrskih deskah. Vlogo naj bi ponudili tudi novopečeni mamici Halle Berry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.