Slovenija
8 ogledov

NSi: Mi smo odprta stranka

sturm_bobo_main Žurnal24 main
Lovro Šturm, vodja strateško-programskega odbora volilnega štaba Nove Slovenije (NSi), je dejal, da bo NSi v predvolilni kampanji poudarila vrednote družbene solidarnosti.

Po Šturmovih besedah si v NSi prizadevajo v svoje vrste pritegniti čim več novih obrazov. Ob tem je navedel, da sam ni član stranke, da pa kljub temu sodeluje pri oblikovanju njene predvolilne kampanje. Tudi to je po njegovem znak odprtosti stranke. "Glavni cilj NSi na volitvah je izboljšati volilni rezultat izpred štirih let, ni pa realno pričakovati, da bi postali najmočnejša stranka desnega političnega spektra," je še dodal Šturm.

Maruša Novak, ki v NSi vodi volilni štab, pa je dejala, da v stranki pospešeno evidentirajo kandidate za volitve. Razen Andreja Bajuka ni navedla nobenih drugih osebnosti, ki bodo kandidirale na volilni listi NSi. Na vprašanje o možnosti predvolilnega dogovora s SDS, najmočnejšo desno stranko, pa je odgovorila, da se o tem še niso pogovarjali. Pristavila je še, da so v stranki odprti za dogovor z vsako stranko, ki ustreza njihovim programskim izhodiščem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.