Toliko nesposobnih,debilnih in pijanih voznikov avtomobilov kot jih je pri nas redko najdeš drugje po svetu.Razlog je v tem,ker drugega vozila niso sposobni voziti in se v avtomobililih počutijo preveč varni vsemi priboljški (ABS,Airbag...)ki jih motoristi nimajo,da o nekulturi v… ...prikaži več cestnem prometu niti ne pišem.Zavijanje levo ali desno brez smerrnih kazalcev to je pri nas nacijonalni šport,zato smo v nesrečah na samem vrhu v EU!
Meni se je dvakrat zgodilo, da je pridrvel s tako hitrostjo, da sem se mu za las izognil...v obeh primerih bi bil jaz krivec...Strinjam se, da je v veliko primerih prav hitrost motorista glavni krivec..drugo je pa zakonodaja...saj potem v… ...prikaži več.saj potem v nadaljnih postopkih se ponavadi izkaže pravi vzrok...Tu bi bilo potrebno predvsem upoštevati hitrosti in reakcijski čas od takrat ko si ga zagledal, do reakcije...
Toliko nesposobnih,debilnih in pijanih voznikov avtomobilov kot jih je pri nas redko najdeš drugje po svetu.Razlog je v tem,ker drugega vozila niso sposobni voziti in se v avtomobililih počutijo preveč varni vsemi priboljški (ABS,Airbag...)ki jih motoristi nimajo,da o nekulturi v… ...prikaži več cestnem prometu niti ne pišem.Zavijanje levo ali desno brez smerrnih kazalcev to je pri nas nacijonalni šport,zato smo v nesrečah na samem vrhu v EU!
Od kdaj pa strankarska pripadnost vpliva tudi na prometno varnost? kak idiotizem... bolano.
sami bebcki komentirajo novice
Naj mi nekdo razloži kako lahko na ulici z omejitvijo hitrosti na 50 km/h pride do nesreče s smrtnim izidom.
Lahko , če voziš več, kot 50 na uro, mogoče 100.
@maresem: ni point v strankarski pripadnosti. Point je, da se bo stanje začelo spreminjati šele ko bo najebal kak družinski član politika.
Nisem prepričan , zdi se mi , da je omejitev 40 !
Če prileti s hitrostjo, da ga še vidiš ne, ga je težko "spustit mimo".
Noben motor ni tako hiter, da ga ne vidis prihajati nasproti. Vasa izjava je ignorantska in nevarna.
Za padec in zlom tilnika zadostuje že hitrost 30 km/h
Vozniki pazite na motoriste, Ti so na cesti carji, Pod jajci so konji v glavi osli.
Ali si kdaj slišal za poanto ?
Meni se je dvakrat zgodilo, da je pridrvel s tako hitrostjo, da sem se mu za las izognil...v obeh primerih bi bil jaz krivec...Strinjam se, da je v veliko primerih prav hitrost motorista glavni krivec..drugo je pa zakonodaja...saj potem v… ...prikaži več.saj potem v nadaljnih postopkih se ponavadi izkaže pravi vzrok...Tu bi bilo potrebno predvsem upoštevati hitrosti in reakcijski čas od takrat ko si ga zagledal, do reakcije...
pri 80 km/h če priletiš v drevo umreš,tako da tudi 50 kmh je veliko
saj ni govoril o dotični nesreči in to je povdaril. je pa dejstvo da motoristi divjajo enkrat ali še večkrat hitreje kot bi smeli.
videno v ulici kjer je omejitev 30km/h in še šola in vrtec, a neodgovorneš dirka več kot 100km/h. a je to normalno in odgovorno
motoristi so izmečki družbe,tak ti to dojde
vsi so fuknjeni,fukat pa ne morejo,pol pa na motor pa gasa,traktoristi jim pa babe porivajo
vsi so fuknjeni,fukat pa ne morejo,pol pa na motor pa gasa,traktoristi jim pa babe porivajo
tvoja mama mora bit izredno ponosna ,da ima tebe,res! Ti si taki frajer,da bi se rad slikal s tabo!