Slovenija /slovenija/crna-kronika
181 ogledov

23-letnik ni spustil mimo vozila, motorist pod kolesa

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Presvetli 21:18 17.april 2016.

Pri 50 če ti model ven zapelje in padeš preko avta imaš kar možnosti,da si mrtev!

• Presvetli 21:32 17.april 2016.

Tebi je potrebno po hitri poti vzet vozniško! Najboljše je,da si dol vzameš ogledala,ker kaj si napisal jih ti ne potrebuješ,saj,ko zavijaš se lahko obrneš! Ti si potencialni kandidat za en zapos zaradi povzročitve smrti na cesti!

• klepetava 21:32 17.april 2016.

pri tebi pa na žalost naravna selekcija ob rojstvu ni bila učinkovita ...

• klepetava 21:34 17.april 2016.

tomaž, kje spiš, da te ne ukradejo, ker s tok brihten ...

• Presvetli 21:34 17.april 2016.

tebi je 100% en motorist babo kresno,kar se niti ne čudim,ker si pravi idot

Leon 12:30 17.april 2016.

d ...................potem si tudi ti bebček ..........

• markus 21:19 17.april 2016.

Mene pa zanima, če za motoriste ne veljajo omejitve hitrosti? Namreč jaz še nisem srečal niti enega, ki bi vozil po predpisih. Vsi motoristi imajo svoje dirke na vseh vrstah cest... Glejte, jaz če bi hotel tekmovati z avtomobilom, motorjem ...prikaži več ali kakršnim koli drugim motornim vozilom, bi se raje, kot to počel na cestah, ki so namenjene prevozom od točke A do točke B, lotil takšnega dirkaškega športa, kjer bi si lahko dal duška. Me čudi, da Slovenci nimamo asov v teh športih glede na to, kako rado se pri nas dirka in ogroža ostale udeležence v prometu.

• vzev 22:40 17.april 2016.

To kar je napisal tomaz je kar resnica. Ogromna težava je hitrost motoristov in zaradi tega tudi pride do izsiljevanja. Potem pa je vedno kriv voznik avtomobila, čeprav je v resnici kriv motorist. Lep primer je v mojem kraju. S ...prikaži več stranske ceste se vključuješ na glavno cesto (v naselju). Na levi strani imaš ovinek, tako da ne vidiš več kot 50 m ceste. Ravno zaradi tega je na prednosti cesti omejitev samo 40km/h. In sedaj če se voznik po glavni cesti pripelje 40 km/h (pa tudi če je do kašnih 60km/h), ga boš še pravočasno zagledal in ne boš speljal. Ali pa te vidi voznik na prednosti cesti in pravočasno zavira. Toda če nek motorist pripelje več kot 100km/h (kar se dogaja), nimaš nobene možnosti, da bi tega motorista videl, ker ti motorist v eni sekundi pripelje polovico ceste, ki jo ti vidiš.

• Presvetli 21:25 17.april 2016.

Vsakokrat,ko se peljem z motorjem mi en idiot prednost vzame,pa ne govorte ,da prehitro vozim! Vas debilov v avtih kateri izsiljujete motoriste je preveč! Stalno se izgovarjate na prehitre motoriste! To,da bi se umaknili na avtocesti enim niti na pamet ...prikaži večt ne pride in dajejo prostor med dvema avtoma!!IDIOTI NE DAJAJTE PROSTORA MED 2 AVTOMA KER NOBEN NI TAK NOR ,DA BO TAM ŠEL SKOZ PRI TOLKO NORCIH! Debil kateri je včeraj pri ljubljani izsiljeval v belem berlingu motoriste in se jim odzadaj v kolesa prilepljal naj gre na pregled možganov!! Jaz sem se mimo peljal pa mi je blo,da bi ven iz avta stopil in ga na gobec prižgal! Idiot z Goriško tablico! Če bi tam ta idiot povozil enega za drugim motorista me zanima,če bi danes tud bili tak pametni! Nemorete si motorja kupit pa ste nevoščljivi tistim kateri ga imajo in bi ga najraje kar povozli! IDIOTI kateri pišete oslarije in mečete vse v en koš

olor 09:38 18.april 2016.

Ne vem zakaj toliko minusov na spodnjem komentarju, verjetno jih dajejo motoristi. Drugače pa vem, da največkrat motoristi ne spoštujejo omejitev v naselju. Prav tako ima motor boljši pospešek in tudi daljša je njegova zavorna pot. Avtomobil potrebuje več časa ...prikaži več za speljevanje in tudi to je lahko vzrok za nesrečo, ko motor se kar naenkrat znajde v vidnem polju in avto je že deloma na cesti, ter tako pride do nesreče.

Leon 08:20 17.april 2016.

Kdaj bo konec te morije na slovenskih cestah? Verjetno šele takrat ,ko bo žrtev kakšen družinski član politične avantgarde Slovenije. Sožalje svojcem vseh žrtev nesreč !

• tomaz 13:32 17.april 2016.

Žal mi je za vsako izgubljeno življenje, ampak, ne morem mimo nekaterih dejstev (pa ne za ta primer, ker ga ne poznam). Vsi tisti, ki smo malo več na cesti, se vsakodnevno srečujemo z podobnimi problemi, včasih tudi malo prepotentnih ...prikaži večntnih in objestnih motoristov. Večina nesreč se zgodi z motorji 500-800 1000 ali več ubiki, zelo malo ali skoraj nič pa s "čoperji". Tudi iz tega se da kaj razbrati. Čoperji v glavnem vozijo z normalnimi hitrostmi, kar za ostale v večini primera ne velja. Ko ti švigne mimo na neki cesti, kjer je omejitev 90, ali celo manj, 150 ali več na uro, praktično niti ne opaziš pravočasno, saj ne gledamo vsezkozi v vzratno ogledalo, ampak naprej. Ogledalo je, le za takrat ko spreminjamo smer. Ponavljam, ne komentiram o dotičnem nesrečniku, ampak o tistem, kar vsak dan doživljam na cesti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.