Šport /sport/zimski-sporti
182 ogledov

Ališič obsodil potezo Tine Maze

Komentarjev 76
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 13:57 11.januar 2017.

    ah nega tud mal boli ker nikakor ne more prit nazaj v F1, ampak ni on kriv, kriva je njegova teta Slavi, če bogija Bernija E nebi olupila kot čebulo bi mogoče še slišali OLALA vsake 14 dni, tako jbg. vsakmu svoje.

  • korisnik_19793 14:19 11.januar 2017.

    Le čevlje sodi naj kopitar. Možakar ve o smučanju in avtomobilizmu bolj malo. Pred leti je med komentiranjem formule dejal, da se je enemu avtomobilu predrlo platišče. To pove dovolj tudi o temu, kako pozna avtomobilizem. Pozna pa vse ...prikaži več iza odra F1. Kdo je s kom....torej bi lahko komentiral za Lady.

  • Dusan Kokalj 14:39 11.januar 2017.

    Res je dobra smučarka še bolj pa pohlepna in pokvarjena.Vedno hoče biti v centru pozornosti.Je pa tudi velika egoistka,samo za svojo rit.Spelji se Tina čim dlje da te ne vidimo in ne slišimo.

  • Janez_53 14:55 11.januar 2017.

    Saj nisi razumel, kaj je Ališič napisal! Še enkrat preberi članek!

  • Koka 14:58 11.januar 2017.

    Dejstvo je, da je Tina odlična športnica, ena boljših v zimskih športih, kar jih je kadarkoli premogla Slovenija!!! Kapo dol! Ampak vsaka medalja ima dve strani, ta druga stran medalje pa žal ni tako blesteča, punca je žal postala naduta, ...prikaži več prevzetna, neprijazna, požrešna ... , to pa jo postavlja v povsem drugo luč. Meni takšna kot je sedaj ni všeč.

  • Igor Đukanović 16:23 11.januar 2017.

    Tina Maze ni nikoli bila med meni najbolj simpatičnimi športniki. A takšno obrekovanje po časopisih pa je res podn. Seveda ji verjamem, da je nameravala tekmovati in zmagati na Zlati lisici. Če ji naši ne bi zmetali toliko polen pod ...prikaži večpod noge, bi tista od mednarodne smučarske zveze že prenesla. Na poledeneli progi bi kljub visoki štartni številki lahko posegla v sam vrh. Če bi se zadnjih nekaj mesecev na tekmo pripravljala. Kar stane dve štruci kruha in eno kavico. A da ne? Da stane malo več? In da je za slovensko mentaliteto za sponzorje ugodneje, da je pri tem ne podprejo?!? :(

  • dvido977 16:44 11.januar 2017.

    BRAVO ALIŠIČ, MAZETKA SAMO ZAVAJA ! ŽE DVE LETI BLUZI KAKO IN KAJ SE BO POSLOVILA IN OH IN SPLOH,, DEJSTVA SO TAKSNA DA JE NJEN ČAS ŽE KDAJ ODŠEL , ONA PA BI KAR ŠE SLUŽILA NA TA RAČUN,,,,PA ...prikaži večA NI ONA NIKAKŠEN ZVEZDNIK !! ČE BI BILA BI JO TUDI OSTALI VIDELI !! SRAMOTA ZA TINO , DA SE JE SPUSTILA TAKO NIZKO,,,,ŠE DOBRO DA NI DOBILA 90 OOO ZA TO NJENO ZADNJO ČUDNO VOŽNJO !

  • onyxx 17:36 11.januar 2017.

    itak, da je hotela zmagati,ko je videla vmesni čas, je zapeljala s proge...arogantna in samovšečna , kot je, ne prenese dejstva, da se ne vrti cel svet okrog nje...nikakva osebnost je in Ališič je nazorno napisal, kar večina od nas že ves čas vidi

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:49 12.januar 2017.

    Hvala za komentar. Tina Maze je seveda "problem child", ampak to še ne pomeni, da je velika šampionka in da je v svoji karieri dosegla skoraj vse kar se da.Preveč se razpravlja o osebnosti in o psihi Tine. ...prikaži več To pišejo(te) ljudje, ki jo sploh ne poznajo, ker so nekaj nekje slišali.Ona je športnica in pomembni so njeni rezultati in o tem sem pisal. Če ti gre na jetra jo pač ne glej in se ne ukvarjaj z njo.Lep pozdrav!

  • Senior 16:59 12.januar 2017.

    Kakšen pomp ob zaključku kariere. Bolj bi ostala priljubljena, če bi se poslovila tako, kot se poslavljajo veliki športniki, ona pa misli, da se ji mora tudi po končani karieri priklanjati ves svet. Iz navijačev in vseh Slovencev se je ...prikaži več na Pohorju v zadnji vožnji delala norce! Njen nastop je bil eno samo sranje!

  • Jože Bele 13:57 11.januar 2017.

    DOBRO NAPISANO ... Žalostno za tako vrhunsko smučarko ...

  • Avatar olor
    olor 13:16 11.januar 2017.

    Ališiču dam kar prav. Zaključek bi lahko bil malo drugačen, glede na dogajanja pred tem.

  • Avatar skeptik
    skeptik 13:27 11.januar 2017.

    Bravo Miran, lepo da je eden to zapisal javno. TIna se je tudi nam zlagala, ko je rekla, da je bilo takšno slovo vedno plan A. Čemu potem vse bitke za startno številko? Več kot očitno je bila to le ...prikaži več zelo hitra in improvizirana poteza, kot reakcija na javno mnenje, ki se je skoraj v celoti (vsaj 80%) obrnilo proti njej.....

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 13:36 11.januar 2017.

    Tina Maze je bila zoprna že prej in vedno se ji je videlo, kakšen pohlep ima po denarju. Prepričan sem, da bo na naslednjih volitvah kandidirala v janšistični stranki! Karakter njenega pohlepa je isti, kot pri članih SDS.

  • kana 13:40 11.januar 2017.

    Miran, ti si še živ? Hvala bogu saj ti si alfa in omega slovenskega novinarstva.

  • Mirko Švajger 13:49 11.januar 2017.

    kaj pa je vdrenec, da lahko sodi in komentira

  • Mirko Švajger 13:52 11.januar 2017.

    ja kaj hočemo Masi pač ne puca raufnkov

  • Majazmaja 14:08 11.januar 2017.

    Ta tip je res totalno neprebavljiv, ampak tukaj mu pa pritrjujem.

  • Pepe007 14:13 11.januar 2017.

    Ojoj, kje se je pa ta vzel? Ali se on tudi poslavlja, pa je dal poslovilno izjavo?

  • dolfe 20:44 12.januar 2017.

    Pljuvate po največji športnici slovenije ...to samo pove kakšni ljudje ste ...navadni g...i\s\sto dekle in ostali športniki so slovenijo postavili na zemljevid sveta ....Kaj ste vi naredili v svojem življenju razen tukaj negativnih komentarjev? Nič...tudi Alešič ne...selil se je od ...prikaži več ene tv hiše do druge....zahteval ne vem kaj kot da je edini ki se zastopi v avtomobilizem.....res pljuvati po nekom je lahko ..narediti kaj, malo težje...Ljudje pa verjamejo vsemu kar se napiše in reče....resnica je drugje...novinarjem se gre samo za prodajo in zaslužek s tem......kaj napišejo jim ni mar...čeprav človeka neupravičeno diskriditirajo....nobeden jih ne kliče na odgovornost......Tina je izvenserijska šampionka to ji nobeden ne more vzeti pa če še toliko pljuvate po njej ...vi pa ste navadne ovce ki ne vidijo pred sabo in sledijo samo ovnu....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.