Taprav KLJUKEC se je oglasu, ki še svojega posla kot komentator F1 ni znal dobro opravljet. Mogoče pa je tip malo pozabil, da je ona v tem cirkusu že 18 let
Zanimivo, kako zdaj vsi pljuvate čez SZS. Naj Tina dokaže, da ji je SZS vzel en sam 1€ njenih sponzorskih sredstev... GA NI. NITI ENEGA EVRA ji niso vzeli, od njih je kvečjemu dobivala. Tina ima težek karakter, Massi še… ...prikaži več težjega, ampak vsi zmagovalci so samosvoji. Žal tako je.
Kakšen medijski linč? A ste res vsi zblazneli? Prijavila se je na tekmo in zahtevala višjo startno številko na podlagi nekakšnih zdravstvenih težav. Ima smolo, da FIS pač ni SZS in njeni bolni častilci. Pa moj komentar o SDS… ...prikaži večS ni bil namenjen tebi, ampak je bil replika drugemu.
Taprav KLJUKEC se je oglasu, ki še svojega posla kot komentator F1 ni znal dobro opravljet. Mogoče pa je tip malo pozabil, da je ona v tem cirkusu že 18 let
Ališič who?
A je že pozabu , da so ga pod pritikom gledalcev "SKINULI" kot komentatorja smučarskih tekem! Tam ne "pali " U la,la,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Podpis Igor.
Moraš res kričati?
Zanimivo, kako zdaj vsi pljuvate čez SZS. Naj Tina dokaže, da ji je SZS vzel en sam 1€ njenih sponzorskih sredstev... GA NI. NITI ENEGA EVRA ji niso vzeli, od njih je kvečjemu dobivala. Tina ima težek karakter, Massi še… ...prikaži več težjega, ampak vsi zmagovalci so samosvoji. Žal tako je.
"Tina Maze te stopnice še vedno išče". Lepo povedano.
točno tako, prav bedna je
+++
odlično povedano
vsi skupi z Mirsadom ji ne sežete niti do podplata pancarja.
Sram te bilo MA....
http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/119150/komentiranje-nekega-komentatorja
Tisti, ki ste zaslepljeni častilci športnice, ki na tiskovne konference pošilja odvetnike, si jo lahko domov odpeljete. tvoj blog pa - remek delo.
Kakšen medijski linč? A ste res vsi zblazneli? Prijavila se je na tekmo in zahtevala višjo startno številko na podlagi nekakšnih zdravstvenih težav. Ima smolo, da FIS pač ni SZS in njeni bolni častilci. Pa moj komentar o SDS… ...prikaži večS ni bil namenjen tebi, ampak je bil replika drugemu.
Bravo Miran!!!
Ališič, nikoli mi nisi bil simpatičen, zdaj pa vidim da si car...
Priznani slovenski novinar! Lep vas prosim, ne klobasajte. ViP, Slavica pa tako naprej. Slabo je vnovčil džokerja.
Mogoče ti. Kdo je pa te le, pa sedaj ne bi. Ti pa manjka kulture. Iz oči v oči mi tega najbrž ne bi upal-a reči.
Ališić?a to je un mavrični,hripavi drekavec?