Slovenija
45 ogledov

"Ciciban propagira geje"

Komentarjev 53
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 00:53 09.marec 2012.

Skrajševalnice znajo uporabljati samo mlade osebe. Si srečno poročena. Saj ti ni noben fouš. Verjetno te na tvoje veliko veselje in željo mož obdeluje celovito . No vidiš, to pa ni niti slučajno isto, kajti eno je za popestritev , ...prikaži več, pri dveh moških je pa to psiho okvara in deviantnost v njihovem sprejemniku za sexualnost. Vse skupaj se mi zdi tako podobno temu , kot če bi sedaj zaradi norcev sprejemali zakon , da so opravilno sposobni , da se ne bi revčki počutili zapostavljene v družbi!

• nasha71 10:58 12.marec 2012.

lol, nisem nič priporočala, očitno površno bereš komentarje. pedofili so v večini "srečno" poročeni moški, perfektni očetje. Zato pa je največ spolnega nasilja v krogih družine. Seveda pa ne smemo pozabit, da je internet idealna priložnost za navezovanje"stikov". Res ne ...prikaži več vem KAJ naj bi imeli homoseksualciveze s slednjimi....Tak se rodiš

• nasha71 22:00 05.marec 2012.

amm, že stotič, čleln v zakonu dovoljuje da v istospolni družini partner lahko posvoji otroka svojega partnerja... Pa dejte brat no, a ste nepismeni vsi al kaj. Preden kako butasto vn ruknete se pozanimejte za kaj se točno gre.... katastrofa

• mokmelk 13:20 05.marec 2012.

Ne vem, kaj si bo mislila Ana, ko bo ugotovila, da se njunima očkoma zdi ženska vagina ogabna. Pa da je bila spočeta zato, da bi se en očka zdel "normalen" član družbe, čeprav ni pri tem čisto nič užival. ...prikaži več In da je njena mama to vedela, ampak jo je imela zato, ker je hotela otroka. Veseli me, da jaz nisem ta Ana. Ker o tej Ani ne bo mogel nihče napisati luštne zgodbice.

• Žurnalček 00:10 09.marec 2012.

Jaz ne vem zakaj si pedofili in pedri po sistemu kot ga priporoča pametna @ nasha71 @, ne naredijo svojih otrok in bi imeli mir pred kazenskim pregonom vsaj nekaj časa. Ko zraste , pa zopet kupijo novega , ne ...prikaži več , ne pa da se tako strahotno ispostavljajo, da jih bodo dobili, ko napadajo druge otroke!

• Trsten 08:14 05.marec 2012.

Zdaj se čuti kako močan je istospolno usmerjeni lobi. V to strukturo je vključena združba Nevidna moč. V tej skriti bandi so na vodiolnih mestih zelo vplivni posamezniki. Ta banda so pomočniki Iluminatov.

• mokmelk 13:37 05.marec 2012.

Prosim vse komentatorje članka, naj se vzdržijo žaljivih komentarjev. LE - GE - BI - TRA imajo pravico do dostojanstva. Po mojem mnenju samo na napačnem koncu in na napačen način iščejo rešitev za svoje probleme. Mislim, da so preveč ...prikaži večč aktivistični in napihujejo spolnost, ki je intimna zadeva.

• nasha71 15:44 05.marec 2012.

hahahha intelekt, ni kej.... dej prlez iz jame ven smo že v 21 stoletjuBDW nisem mladoletna, šmrklčekBDW again sem srečno poročena asshole

• Žurnalček 12:37 06.marec 2012.

Noben starš ne more oddati otroka, tako kot si ti zamišlaš. Ni to Škisova tržnica. Center za socialno delo skrbi za otroke in njihove pravice . Če se eden starš , ki mu ga je sodišče dodelilo njemu odreče, steče ...prikaži večeče postopek , udomitve pri drugem staršu vendar z kontrolo in vpogledom , če ima pogoje za to ta starš. In ne more jih imeti , če ima deviantno obnašanje. Otrok gre v rejniško družino. A zdaj se bodo pa pedri šli socialno službo in igrali z bodočnostjo in pravilno vzgojo otrok. Jaz teb en velik AAAALLLLLOOOOOO si pr briht.

• Žurnalček 12:46 06.marec 2012.

NE BI MOGLO PRITI DO TEGA, KER OTROKA OD SODIŠČA NIKOLI NE DOBI NORMALEN OČE, KAJ ŠELE DVA PEDRA. V članku gre absolutno za iracionalno sfero in se kot tako opisana, v SLO še ni zgodila in upajmo, da kljub ...prikaži večljub oglasnemu prostoru v Cicibanu tudi ne bo !

• vest 20:47 06.marec 2012.

Kako bi reagiral, ko bi zvedel da je tvoj otrok homoseksualen? Na to vprašanje je tudi vodja CI (g. Primc) bil brez odgovora. Tudi to se lahko zgodi.

• Žurnalček 23:58 08.marec 2012.

Pri nas ne more uspeti takšna trgovina, ker ne poznamo nadomestne matere , poznamo samo mater . In mater dobi svojega otroka AVTOMATIČNO. Če se ga odreče , recimo da v rojstnem listu piše ime očeta , ta nima avtomatske ...prikaži več pravice prevzeti od nje Fabrško narejenega otroka , ampak po vložitvi zahteve za prevzem otroka , socialna služba ugotavlja , če je oče sposoben skrbeti za njega. Finančno , stanovanjsko in PSIHO-MORALNO , ter sodišču predlaga REŠITEV! Ti je treba še kaj povedati , ali misliš , da ima oče peder psiho in moralo. Nima ker je to deviantno obnašanje in noben dohtar za glavo na tem svetu , mu ne bo dal potrdila, da je zdrav in sposoben skrbeti za duševni razvoj otroka! Pa učenci se resno podjebavajo med seboj , samo če ima mal narobe barvo hlač, če je samo malo bolj okrogel ali suh, če ima samo stalen refleksni gib in ostale malenkosti in mu kolektivno pijejo kri. Pa otrok iz družine pederjev ne bi zdržal tega pritiska IN ZAKAJ BI GA SPLOH MORAL- saj ni čisto nič kriv- ,

• Žurnalček 00:17 09.marec 2012.

LE-GE- BI-TRA je enostavno škart roba države. Škart roba konča pa veš kje. Ti jih pa spoštuj, noben ti ne brani. Je pa res ,kar praviš da napihujejo spolnost , ki je intima, do takšnih razsežnosti, da se lahko že ...prikaži več reče temu enostavno sexualna razuzdanost , ki pa v SLO družbi , še dogo ne bo pila vode ! Tudi z mojim NE !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.