Slovenija
26642 ogledov

Čistilka in tajnica funkcionarja po novem v istem plačnem razredu

Komentarjev 41
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marija0556 02:48 10.januar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 2% do . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• tinto 07:48 09.januar 2026.

Primerjava plače čistilke in komunalnega delavca s plačo tajnice politika je prav nagnusna stva, Sigurno morata imei čistilka in komunalni delavec vsaj 100 posto večju plaču, kot pa ena tajnica politika , ki ne dela kaj drugega kot da jajca ...prikaži več zanaša politiku v ovinkih.

• h4ck3r 07:59 09.januar 2026.

Zanimivo, da si izkusil vsa tri delovna mesta. Očitno si jih sam nosil direktorju in glede na napisano si raje šel nazaj na mesto čistilke ali pa komunalnega delavca. ;-) No medtem ko čistilka in pa komunalni delavec, svoje delo ...prikaži več končajo točno po 8 urah ali manj, mora tajnica direktorja, ki je tudi mednarodno aktiven, biti dosegljiva tudi izven delovnega časa.Osebno poznam ene in druge, vsi so pomebni in potrebni, ampak kompenzacija pač mora biti.

• tinto 09:58 09.januar 2026.

h4ck3r ljubček še vedno sem direktor svoje firme,,Ampak spoštujem vse delavce v firmi,, Za tajnico lahko vzameš vsako kuro,,, Pa še jajca ti mora dobro znati odnašati na ovinkih.. Lahko prideš kaj naokoli

MS 12:58 09.januar 2026.

tinto "direktor" ki pravi da ima za tajnico "kuro" je vse povedal o svojem direktorskem profilu

• andreja11 17:03 09.januar 2026.

Je jezen, ker ne more pri njej koristiti brezplačnih posteljnih ur ali pa se žene boji in ne sme imeti mlade in lepe?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.