Sestala sta se dva velika prijatelja, strica iz ozadja. Prav zaradi teh dveh in njim podobnim podpiram nasprotovanje varčevalnim ukrepov. lepo vas prosim, da mi še miličnik Gorenjak kroji mojo usodo. TO PA NE.
Bavčar ni naiven in zelo dobro ve,da takšna in podobna srečanja zagotovo so jasen signal kako k zadevi pristopiti...In zagotovo je tudi Gorenaku jasno,da obisk ni bil vljudnostni,in da bo imel hočeš nočeš določene efekte! Kakšne pa se bo kaj… ...prikaži več kmalu videlo pri procesuiranju Bavčarjevih zadev! Zanima me kako bi Klemenčič to srečanje opredelil,glede na to,da je manj pomembnim srečanjem dajal veliko težo!
temu se reče ugrabitev države ali tihi državni udar... levica pa med tem izve, da je Pahor eden in edini levičar te dežele....
Sestala sta se dva velika prijatelja, strica iz ozadja. Prav zaradi teh dveh in njim podobnim podpiram nasprotovanje varčevalnim ukrepov. lepo vas prosim, da mi še miličnik Gorenjak kroji mojo usodo. TO PA NE.
Stric Gorenak je dobro začel,slabo nadaljuje,še slabše pa bo končal.
Super fotka dva playboja sta se dogovarjala kdo bo selil žabe čez cesto pri Ribčah v času deževne dobe.
Ja povedal mu je , da ima vse svojo ceno. Zgleda da je SDS zmanjkal Patrijinih novcev, pa morajo spet nafilat kaso !
Tajkunska posla - Sezona 2, 1. del, na sporedu vsak dan. Odlično, gremo naprej Slovenija!
Škoda ker sistem ne dovoli več kot en plus. Škandal. Neokusno. In tako naprej!
Kva je slaba fotomontaža
to nista strica, ne pripisuj jim prevelikega pomena
Sramota, pa vsaj za te pacijente se ve da skupaj držijo.....
Bavčar je ukradel 230 milijonov€. Se pravi poštena sodba bi bila 23 let na Dobu, vse mu pobrat in izgon iz Slovenije. Tako bi jaz naredil.
In to pravi človek, ki je ukradel še pa još denarja? :))))No saj gdč. KK pa nič boljša ni!
Lol, ti nisi normalen edina mafijska združba v Sloveniji je SDS z JJ na čelu. Bavčar pa nikoli ne bo zaprt ker sta z JJ best frenda.
in Bavčar govori o higieni......................???????????????
graff....SRAMOTA tudi za tiste, ki se družijo z njim..... in za tiste, ki pišejo o njemu
Ali niso pred volitvam rekli,da bodo pozaprli tajkune Barabe pokvarjene.
ta naš Žurnalček je pa itak vseved. Vse sliši, vse vidi, vse ve...lol:)
Res je!!!!
Tako se smejejo samo prevaranti in goljufivci, ki goljufajo in kradejo, pa jim nič ne morejo!
Bavčar ni naiven in zelo dobro ve,da takšna in podobna srečanja zagotovo so jasen signal kako k zadevi pristopiti...In zagotovo je tudi Gorenaku jasno,da obisk ni bil vljudnostni,in da bo imel hočeš nočeš določene efekte! Kakšne pa se bo kaj… ...prikaži več kmalu videlo pri procesuiranju Bavčarjevih zadev! Zanima me kako bi Klemenčič to srečanje opredelil,glede na to,da je manj pomembnim srečanjem dajal veliko težo!