Slovenija

Janša ob prevzemu vlade z bolečo napovedjo: "Denarja bo vedno manj"

Komentarjev 51
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    torolino 19:00 04.junij 2026.

Prizadeti, užaljeni levaki bodo popizdili od izgube posranega goloba. Nič ni pomembna zjebana bilanca, ki so jo zapustili, ki se še stopnjuje z večjimi plačami v JS. Pa dajte butli vsekat skupinski harikiri.

• Ender3 20:11 04.junij 2026.

Ja zaradi takšnih kot so ti, drugi umirajo..Na desni nikomur na misel ne pride, da izreče sožalje Dušanovim svojcem in prijatlem. Nasprotno kot je v navadi prst se obrača na druge..Vsaka crknjena mačka jim prav pride.

torolino 21:33 04.junij 2026.

Kaj so imeli mi ni znano. Sicer se lahko ukvarjaš tudi s podjetnikom v Stožicah, ki je obupal pri Zoranu...

• Žvižgač 18:20 04.junij 2026.

V imenu Ender3 čestitke novi vladi in uspešno delo ministrom. Sam tega ne zmore, ker je še posran od golobov.

• Ender3 19:08 04.junij 2026.

Ja cigo trolasti..Ne rabim kletnega advokata, da govori v mojem imenu. Janšev drek bo kmalu dosegel tudi kletni del Trstenjakove. Osebno pa, mi je v čast, da lahko razne Janševe žvižgače jebem vse po spisku namišljenih uporabniških imen .Amen.

• Pizdamaterina 17:59 04.junij 2026.

Ful podpiram to vlado,dokler ne začnejo krasti kot v prejšnjem mandatu.Upam,da bo ta vlada tokrat res delala za ljudi.

StarMačk 18:15 04.junij 2026.

Saj že dela, pravkar je ljudem sporočil, da si nabavijo manjše denarnice, da ne bodo stalno spraševal zakaj so te še bolj prazna kot so bile zadnja leta!

• Idioti 18:20 04.junij 2026.

A si ti na zdravljenju na vzhodu Ljubljane ?

• Ender3 18:22 04.junij 2026.

Pa še Golob je nategnil NATO in nam prišparal nekaj denarja. Janez bo to moral nekje vzeti. Pol miljarde bo premalo za podporo ukrajinski korupciji. Zelenski brani vso EU, ker se sama ne zna braniti pred Putinovo grožnjo.

• slovenski3 17:58 04.junij 2026.

Spoštovani skrajni levičarji, ki se oglašate na tem portalu, čestitam vam, da smo vam izvolili neprimerljivo boljšo vlado kot ste nam jo vi leta 2022.

• Ender3 18:53 04.junij 2026.

Tlačan! Vsem v kleti v vednost ! Hvalili bomo, ko bo kaj hvaliti. Janša Vlada nam tudi iz izkušenj ne nudi optimizma. Boljša je bila Cmerarjeva odkrita izjava. Slovenec sem zato ne jamram..Iz Janševih ust pa že 35 let poslušamo ...prikaži več samo jamranje. Kaj hudiča sili tja kamor ne sodi. Državi in državljanom vzame svobodo in ponudi temo..

• slovenski3 19:42 04.junij 2026.

Endaer3, tudi pod novo prosvetljeno vlado ostajaš bimbo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.